Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátom?

Figyelt kérdés

Sokan mondják, hogy nagyon szép, kellendő lány vagyok. Vékony és középmagas vagyok. Ápolt, mindig tiszta. Okosnak és ügyesnek mondanám magam. Nem önfényezésből. Sokan akartak velem járni, de nem ők voltak az igaziak. Szépen megis mondtam nekik. Akik nekem nagyon tetszenek azok nem közelednek felém. Mindenkinek volt már legalább 3 barátja, de nekem 17 éves létemre egysem volt. MIért?

Nem vagyok buta sem. Egy kicsit félek az ismerkedéstől ennyi lehet szerintem a bajom.

2012. okt. 26. 17:14
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
Valószínű,hogy 17 évesen az igazi megtalál...Nem csak az igazival lehet járni,mással is,amíg eljutsz a tutihoz.Szóval a válasz a kérdésedre:Túl válogatós vagy.
2012. okt. 26. 17:27
 12/61 anonim ***** válasza:
az hogy valakivel barátkozol vagy vagy járni szeretnél az totál más. lehet pont az a baj hogy okos vagy, a te korosztályod a buta lányokat szereti
2012. okt. 26. 17:28
 13/61 A kérdező kommentje:
De ha az lenne a baj, hogy sík hülye lennék, de nem vagyok az. Okos vagyok. Mindig hozzám jönnek, hogy ez így jó vagy nem. A suliban meg a fiú osztálytársaim tudomást sem vesznek rólam. Néha beszélnek velem azt csőő. Őket a csúnyább, dagadt lányok érdeklik. Mi lehet velem a baj?
2012. okt. 26. 17:29
 14/61 A kérdező kommentje:
A hülye lányok érdeklik őket, jesszusom.
2012. okt. 26. 17:31
 15/61 anonim ***** válasza:
80%

mi veled a baj?: A

nagyképűség,mert attól,hogy jó jegyeid vannak,még az élethez lehetsz buta.

2012. okt. 26. 17:33
 16/61 A kérdező kommentje:
És nem vagyok szajha, nem kell sértegetni. Jól van.
2012. okt. 26. 17:33
 17/61 anonim ***** válasza:

biztos unalmas vagy nincs benned semmi különleges....

meg most az irigység beszél belőled sztem :)

Na meg lehet nagyon nagyok az igényeid és annyira meg nem vagy jó csaj.

2012. okt. 26. 17:34
 18/61 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nagyképű. Attól még nem vagok az, ha azt mondom, hogy jó jegyeim vannak.
2012. okt. 26. 17:34
 19/61 anonim ***** válasza:

1. talán mégsem vagy annyira szép, mint gondolod. A családtagok és ismerősök szavai nem számítanak.

2. elviselhetetlen a természeted, túl sokat képzelsz magadról.

3. válogatsz, azt hiszed, hogy neked alanyi jogon jár a tökéletes pasi és aki nem üti meg az irracionális elvárásaidat, az mehet a francba.

4. éretlen vagy egy kapcsolatra. Neked azért kell pasi, mert már a többieknek is volt legalább három. Ez elég gyerekes hozzáállás.

5. semmilyen értéket nem tudsz felmutatni, csak a külsődet, mivel folyton ezt hangsúlyozod.

2012. okt. 26. 17:35
 20/61 A kérdező kommentje:
Mondják, hogy jófej csak vagyok. Meg mindig oda jön valamelyik fiú ismerősöm vagy lány beszélgetni.
2012. okt. 26. 17:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!