Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom?
Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy nagyon szép, kellendő lány vagyok. Vékony és középmagas vagyok. Ápolt, mindig tiszta. Okosnak és ügyesnek mondanám magam. Nem önfényezésből. Sokan akartak velem járni, de nem ők voltak az igaziak. Szépen megis mondtam nekik. Akik nekem nagyon tetszenek azok nem közelednek felém. Mindenkinek volt már legalább 3 barátja, de nekem 17 éves létemre egysem volt. MIért?
Nem vagyok buta sem. Egy kicsit félek az ismerkedéstől ennyi lehet szerintem a bajom.
2012. okt. 26. 17:14
41/61 A kérdező kommentje:
Hát nemvagyok ribi. Te fasz.
2012. okt. 26. 18:41
42/61 A kérdező kommentje:
Már nemtudok mit mondani basszus. Engem ne sértegessetek.
2012. okt. 26. 18:42
43/61 anonim válasza:
De, buta vagy... Sajnálom... Az a tipikus lány vagy, aki azt hiszi magáról, hogy okos, de közben ostoba...
44/61 A kérdező kommentje:
Még engem kritizáltok, amikor nem is én kezdtem az egészet. Olyanokat mond nekem, hogy pfffffúúúúúúú komolyan mondom, urák az emberek.
2012. okt. 26. 18:44
45/61 anonim válasza:
vagy fizessek cserébe? 20 ezerért mit vállalsz?
46/61 A kérdező kommentje:
Na jó most megpróbálok nem buta lenni. Haggy a baromságaiddal jó.
2012. okt. 26. 18:47
47/61 anonim válasza:
nem kell, szeretem a hozzád hasonló, kis buta tinipics@'kat
az én lányomra emlékeztetnek
48/61 anonim válasza:
Nyugi, csak húzzák az agyad :)
49/61 A kérdező kommentje:
Egy nem vagyok buta se p*a. Kettő úristen van egy lányod meg minden így beszélsz róla és egy 17 évesnek iyleneket irogaszt. Bocsánat magázodnom kellett volna.
2012. okt. 26. 18:50
50/61 A kérdező kommentje:
Hát jól sikerült felhúzniuk. Basszus.
2012. okt. 26. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!