Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátom?

Figyelt kérdés

Sokan mondják, hogy nagyon szép, kellendő lány vagyok. Vékony és középmagas vagyok. Ápolt, mindig tiszta. Okosnak és ügyesnek mondanám magam. Nem önfényezésből. Sokan akartak velem járni, de nem ők voltak az igaziak. Szépen megis mondtam nekik. Akik nekem nagyon tetszenek azok nem közelednek felém. Mindenkinek volt már legalább 3 barátja, de nekem 17 éves létemre egysem volt. MIért?

Nem vagyok buta sem. Egy kicsit félek az ismerkedéstől ennyi lehet szerintem a bajom.

2012. okt. 26. 17:14
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem viselkedek úgy mint eg óvodás.
2012. okt. 26. 18:14
 32/61 anonim ***** válasza:
a kérdés még csak rendben volt, de amire végigolvastam a reakcióidat azt szűrtem le, hogy elég gyerekes vagy. kiírod a kérdést aztán pedig leszólod azt aki esetleg megismerne.
2012. okt. 26. 18:14
 33/61 A kérdező kommentje:
Megismerne??? Azzal még nem is lenne semmi baj, ha azt írná, hogy szívesen megismernélek, de ha valaki azt írja máris, hogy én lezsek a barátod meg minden megduggnálak. Ezektől inkább tartozkodok ez nagyon közömséges, undi. Ha gyerekesnek tűnök csak is ez miatt van.
2012. okt. 26. 18:16
 34/61 anonim ***** válasza:
Olvasd vissza a hozzászólásaidat és rájösz, hol írkáltál ilyeneket. És igen, tényleg sz@r a helyesírásod, nem csak ezt az egy alapvető szót basztad el
2012. okt. 26. 18:19
 35/61 A kérdező kommentje:
Basszus nagyon gyorsan írok és hát néha nem figyelek oda. És ez szerintem nem a helyesírást nézitek.....legtöbben. Csak te!!
2012. okt. 26. 18:25
 36/61 anonim ***** válasza:
Istenem, mintha egy gyerekkel vitatkoznék! Jah de hát te még gyerek vagy, mit is vártam -.-"
2012. okt. 26. 18:29
 37/61 A kérdező kommentje:
Figyuzz nem szeretnék vitázni. Most ez komoly. Ne haragudjon senki ha nemtom mivel megbánottam vagy igen bunkósnak tűntem. Alapvetően nem ilyen vagyok.
2012. okt. 26. 18:32
 38/61 anonim ***** válasza:
47%
akkor most dugunk? seggbe remélem vállalod
2012. okt. 26. 18:35
 39/61 A kérdező kommentje:
Őőőőőőőőő.......mégmindig nem!!! Most mért kell ezt csinálni basszus. Utálom az ilyeneket. És gondolom, hogy szórakozol, remélem jól érzed magad. Nagyon k**ög vagy.
2012. okt. 26. 18:37
 40/61 anonim ***** válasza:
82%
na, ne legyél már ilyen kis prűd ribanc
2012. okt. 26. 18:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!