Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátom?

Figyelt kérdés
16/L vagyok. Sokan mondják, hogy nagyon szép vagyok, vékony, magas, csínos, okos. Fehérnemű modellnek vagy ilyesminek is felvettek volna. És nincs barátom. Egy csomo osztálytársamnak közüllük az egyik akivel jóban vagyok alig éri el a 150cm ráadásul csúnya nem csak szerintem és nem is az eszéről híres, rosszul öltözködik és őrá csak ugy ragadnak a jó pasik. Nem is értem és másse, hogy miért? Nem volt eddig egy pasim se, csak 5 szerettek volna velem járni, de őket nem szerettem. Mért nincsen egy helyes srác akivel járhatnék!!
2012. aug. 31. 10:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

jajj már mindjárt megsajnállak, eddig csak 5-en akartak veled járni...szegénykém -.-

16 éves vagy, miért érzed azt, hogy lemaradsz vmiről?

neked az az 5 pasi nem jött be másoknak meg te nem jössz be...majd találsz valakik akivel közös a szimpátia...ne aggódj még nem késtél le semmiről...

2012. aug. 31. 10:36
 2/20 anonim ***** válasza:

nem tűnsz okosnak?

amúgy azért mert túl szép vagy és fél bárki megszólítani.

Küldesz képet? kíváncsi vagyok rád.

Egerbe lakom(csak azért írom, hogy nem-e ismerlek)

2012. aug. 31. 10:36
 3/20 A kérdező kommentje:

Ha egerben laksz biztos nem ismersz, Szegedi vagyok.

Bocsi képet nagyon nem szeretnék küldnei nem akarom, hoyg felismerjenek. Az nekem ciki lenne. Bocsi

2012. aug. 31. 10:38
 4/20 anonim ***** válasza:

de nekem privátba küldj.

pont azért írtam hogy egri vagyok. Szegedről nem ismerek senkit.

én 20f vagyok amúgy.

2012. aug. 31. 10:41
 5/20 anonim ***** válasza:
küldök én is:)
2012. aug. 31. 10:42
 6/20 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a másoknak való megfelelés témát. Ha akarod, 20 éves korodig vársz. Ha úgy akarod, most azonnal lehetne barátod. Rajtad múlik. Ne a közösségnek való megfelelési kényszer vezéreljen párkeresésben. Valószínűleg tudat alatt nem akarsz még párt vagy nem értél meg a feladathoz érzelmileg, hogy a feromonjaid is működjenek.
2012. aug. 31. 10:42
 7/20 A kérdező kommentje:

Először küldjél te majd aztán én is küldök.

Csak szednem kell egy jó fotót magamról.

2012. aug. 31. 10:51
 8/20 anonim ***** válasza:
Amúgy énis egri vagyok minő véletlenségből, de nem vagyok érintett a szerelem sokadik látatlanságra című játékban.
2012. aug. 31. 10:57
 9/20 anonim ***** válasza:

Ha úgy ragadnak rá a pasik, akkor nem hinném, hogy csúnya a lány. Azt viszont, hogy hülye, el tudom képzelni, nemhiába írták itt többen is, hogy a hülye csajokra ragadnak a férfiak, mert könnyű őket vezetni, rávenni dolgokra, amikre az okosakat nem. Remélem, érted, mire gondolok!

Amúgy az, hogy már 5-en akartak veled járni, aránylag nem rossz.

2012. aug. 31. 11:21
 10/20 A kérdező kommentje:
De hiddel nagyon csúnya....a szemöldöke összevan nőve, bajsza is van, kancsal, vérfarkas fülek, törpe, vékony, buta is, nagyképű, lenéz másokat, az öltözködése meg huuuuu.............:S
2012. aug. 31. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!