Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátom?

Figyelt kérdés
16/L vagyok. Sokan mondják, hogy nagyon szép vagyok, vékony, magas, csínos, okos. Fehérnemű modellnek vagy ilyesminek is felvettek volna. És nincs barátom. Egy csomo osztálytársamnak közüllük az egyik akivel jóban vagyok alig éri el a 150cm ráadásul csúnya nem csak szerintem és nem is az eszéről híres, rosszul öltözködik és őrá csak ugy ragadnak a jó pasik. Nem is értem és másse, hogy miért? Nem volt eddig egy pasim se, csak 5 szerettek volna velem járni, de őket nem szerettem. Mért nincsen egy helyes srác akivel járhatnék!!
2012. aug. 31. 10:32
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ha az lenne a baj, hoyg nagyképű plázacicának néznének nem vagyok az.
2012. aug. 31. 11:31
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez a bajom :) akinek meg kellenék az szintén csúnya.. jó most jön az, hogy húúú mert válogatósak vagyunk, de a pasik igen is adjanak magukra :/ amúgy várj még egy ideig, biztos elfog jönni a nagy Ő, ha meg nem vegyél magadon erőt és kezdeményezz te :)
2012. aug. 31. 12:49
 13/20 anonim ***** válasza:
Ezek a fránya előítéletek.
2012. aug. 31. 12:51
 14/20 A kérdező kommentje:
Szerintem is, ne csak mi lányok adjunk magunkra hanem a pasik is.
2012. aug. 31. 13:09
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát láthatólag beképzelt és nagyképű vagy, ráadásul kétszínű is - az osztálytársadról is milyen megvetően, gúnyosan és lenézően beszélsz, miközben állításod szerint jóban vagytok! Ha ilyen vagy élőben is, akkor valószínűleg nem vagy valami jó természetű lány. Lehet, ezért nem legyeskedik körülötted annyi pasi, mint a kedves, barátságos lányok körül.
2012. aug. 31. 13:35
 16/20 A kérdező kommentje:
Igen jóban vagyunk egymással, de ez ilyen felszínes barátság. ő is hasonlóakat mond rólam tudom. Meg bunkonak sem vagyok az.Kedves vagyok én is.
2012. aug. 31. 13:55
 17/20 A kérdező kommentje:
És tudom, hoyg roszzakat mondtam róla, de ez az igazszág.
2012. aug. 31. 13:56
 18/20 anonim ***** válasza:

Talán azért mert undorító vagy...

Hogy lehet így kibeszélni valakit a háta mögött? Tipikus tinilány vagy, aki másokat csak azért hord le, mert, hogy népszerű a fiúk körében!

Okos vagy? Ne haragudj, de én ennyiből azt ítélem meg, hogy nem vagy az. Értelmes legalábbis sehogysem. Mert egy értelmes lány nem aggódik amiatt, hogy 16 évesen még nem volt pasija, és tud fogalmazni is. És úgy látom belőled hiányzik az önkritika. "Szép vagyok, okos vagyok, tökéletes vagyok..." Egyszerűen csak beképzelt vagy.

Én is, és szerintem a fiúk nagy része jobban szereti a szerény lányokat.

És mi az, hogy kedves vagy? Ha tényleg olyan kedves lennél, akkor nem hordanád le azért azt a másik lányt, mert őt szeretik a fiúk.

Én sem járnék veled, az biztos, mindegy mennyire gyönyörűséges vagy...

2012. aug. 31. 14:20
 19/20 A kérdező kommentje:
Ő is kiszokott beszélni engem a hátamögött. És szerény vagyok. De mindegy. Nem vagyok beképzelt sem nagyképű. És más bunko 16 éves lánynak van már barátja. És az a másik lányról csak az igazat mondtam el. Mért ti nem szoktatk másról beszélni a háta mögött. Na?! És persze, hoyg már így beszélek helyesbítek inkánn írok, mert már ti is így csináljátok. ENNYI
2012. aug. 31. 14:25
 20/20 A kérdező kommentje:
És nemmondom, hogy tökéletes vagyok, mert nekem is vannak hibáim. Beismerem.
2012. aug. 31. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!