Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tenyleg az tortenik, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg az tortenik, hogy az okosabb lanyok legtobbje sem (a buta lanyok meg vegkepp nem) lat at a helyes pasi cselszovesein?

Figyelt kérdés
A legtobb helyes pasinak azert kell csak.lany, hogy megdugja es urana rarepuljon a kovetkezo viragra. Egyre tobbszor azt latom, hogy ezek a pasik kepesek elhitetni meg az okosabb lanyokkal is, hogy nekik hosszabb tavra kell a csaj, akar egy eletre is. Sokszor ez a rousaszin köd, amit a tokelets pasik kulseje von a lanyokok szeme elé, még az okos lanyokat is megszediti. Van egy ilyen 28 eves pasi isnerosom akinek mar apasagi pere is volt, kb 60csajt dugott meg, megis egyre masra dolnek be neki a szep es okosnak tuno csajok is. Link pasi, 28evesen nem akar dolgozni, csak csajozna mindig. Most egy rendkivul szep es tobb diplomas lelkesz not aikerult behaloznia, ugy hogy a lelkesz lany tudja milyen alak. Megis bedolnek neki. Ilyenkor az sem erdekli oket ha veletlenul becsuszik a baba. Mind azt hiszik ez veluk nem tortenhet meg. Egy jo kulso, az evolucio, a hornonok es a kemia tenyleg mindig felulirjak az esszerusegeket? Az a baj, higy mindig a kulso nyer ebben a harcban a belsovel szemben.
2012. okt. 24. 19:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Talán ha az igazságot írtad volna akkor beletiportál volna a lelkembe de így csak szánalmat érzek irántad.Mehetnél politikusnak,ott vevőek a hazugságra.Persze,valószínűleg úgy udvarlok egy csajnak hogy undok vagyok vele,neked is sok eszed van,bár az tény hogy a nők az ilyen pasikra buknak.Még jóhogy nem fogok illedelmesen viselkedni ilyen szánalmas buta libának mint amilyen te vagy.Voltak már barátnőim,tehát én nem az itt sirdogáló srácok közé tartozom de egyszerűen felháborít az hogy olyanok mint amilyen te vagy elhitetik a hazugságot az ilyen srácokkal.Gondoltam hogy normális pasik nem kellenek csak olyanok akik megszopatnak,egyébként megnyugodhatsz te sem kellenél,nekem normális és okos csaj kéne nem pedig ilyen média zombi mint amilyen te vagy
2012. okt. 26. 15:10
 12/16 anonim ***** válasza:
O, a valaszaid szazaleka eleg sok mimdent nyilvanvalova tesz.
2012. okt. 27. 17:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Meg az is, hogy ennyire bizonygatsz itt dolgokat, pedig nem erdekel. :)
2012. okt. 27. 18:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Eléggé retardált vagy ha a százalékok alapján ítélsz el egy embert...érdekes módon nem is tudtál semmilyen érdemlegeset hozzászólni a kommentemhez,hát igen az igazsághoz nem is lehet mit hozzászólni :)

Ha nem érdekel hogy mit írok akkor minek válaszolsz vissza?Észlény :D

2012. okt. 28. 14:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Szovegertelmezesbol 1-es, ulj le! Te bizonygatsz itt dolgokat, pedig azt irtad, hogy nem erdekel. :) Nem valaszolok, mert nem kell senkinek semmit bizonygatnom.
2012. okt. 28. 15:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Hol írtam én azt hogy nem érdekel?
2012. okt. 29. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!