Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg az tortenik, hogy az okosabb lanyok legtobbje sem (a
buta lanyok meg vegkepp nem) lat at a helyes pasi
cselszovesein?
Figyelt kérdés
A legtobb helyes pasinak azert kell csak.lany, hogy megdugja es urana rarepuljon a kovetkezo viragra. Egyre tobbszor azt latom, hogy ezek a pasik kepesek elhitetni meg az okosabb lanyokkal is, hogy nekik hosszabb tavra kell a csaj, akar egy eletre is. Sokszor ez a rousaszin köd, amit a tokelets pasik kulseje von a lanyokok szeme elé, még az okos lanyokat is megszediti. Van egy ilyen 28 eves pasi isnerosom akinek mar apasagi pere is volt, kb 60csajt dugott meg, megis egyre masra dolnek be neki a szep es okosnak tuno csajok is. Link pasi, 28evesen nem akar dolgozni, csak csajozna mindig. Most egy rendkivul szep es tobb diplomas lelkesz not aikerult behaloznia, ugy hogy a lelkesz lany tudja milyen alak. Megis bedolnek neki. Ilyenkor az sem erdekli oket ha veletlenul becsuszik a baba. Mind azt hiszik ez veluk nem tortenhet meg. Egy jo kulso, az evolucio, a hornonok es a kemia tenyleg mindig felulirjak az esszerusegeket? Az a baj, higy mindig a kulso nyer ebben a harcban a belsovel szemben.
Tökéletesen igazad van főleg ebben van nagy igazság:
"Egy jo kulso, az evolucio, a hornonok es a kemia tenyleg mindig felulirjak az esszerusegeket? Az a baj, higy mindig a kulso nyer ebben a harcban a belsovel szemben."
Egy helyes pasi bármelyik nőt megtud hülyíteni mert felszínes buta libák.Az átlagos vagy ronda pasik meg mehetnek a pokolba
2012. okt. 24. 19:37
3/16 A kérdező kommentje:
Csak azt is latom, higy mindig minden lany azt mondja, hogy atlat a pasikon es ha nem olyan a belso ertekek akkor nem ad neki eselyet akarmilyen jol is nez ki a pasi. De megis azt latni, hogy ezek anlanyok akik ezt hangoztatjak, hogy ezek us elobb vagy utobb helyes pasiba botlanak aki kihasznalja oket, negcsalja oket es aztan jonnek ide, hogy megcsalt, osszeroppantam. De lehet meg kellene bocsatanom neki? Hatha megvaltozna? Ujra beleesnek ebbe a hibaba es kezdodik a korfolyamat elolrol.
2012. okt. 24. 19:45
4/16 anonim válasza:
Amíg folyik a diskurzus addig küldök minden embernek egy kis aszpirin csúszót:
"minden lany azt mondja, hogy atlat a pasikon es ha nem olyan a belso ertekek akkor nem ad neki eselyet akarmilyen jol is nez ki a pasi."
Hazugság,szeretnek álszenteskedni
2012. okt. 24. 19:48
6/16 anonim válasza:
Most mi a baj ezzel? Legalább egyre szebb utódok jönnek létre:) Még így is kevesebb a szép ember (akár férfia akár nő) 24F
2012. okt. 24. 20:00
7/16 anonim válasza:
És mit ér el azzal ha szép de belül meg fabatkát sem ér?Sokan fogják szeretni
2012. okt. 24. 20:07
8/16 anonim válasza:
Pfff. Ez az önsajnáltatás már tényleg unalmas... Állandóan a helyes pasikat támadjátok, vagyis inkább ti mindenkit támadtok, ahelyett, hogy erőt vennétek magatokon és változtatnátok a külsőtökön, ha annyira tudjátok, hogy a nők mire gerjednek. Hiába mondja akárki is nektek, hogy nem a külső a döntő, nem fogjátok fel. És mellesleg igen, átlátok mindenkin! Mert tudom, hogy nekem mi a jó és alapvetően kerülöm az olyan pasikat, akikre mindenki csorgatja a nyálát, de ugyanúgy a siránkozós, önbizalom hiányos fiúkákat is. Soha nem érdekeltek azok a pasik, akik mindenkinek kellettek, nekem az egyéniség a fontos. De úgy látszik, hogy nem sok igazi egyéniség létezik a világon. 21/l.
2012. okt. 24. 20:18
9/16 anonim válasza:
Te meg ne hazudgálj már itten légyszíves,pont az ilyen kommentelők vezetik félre az ilyen srácokat
Még hogy nem a külső a döntő?Viccelsz?
Az is nagy egetverő bűn ha egy fiú önbizalomhiányos a csajozást illetően.Szánalmas vagy,te neked sem a normálisak kellenek az is biztos és garantálom hogy eddig egyet sem találtál.Átlátsz mindenki persze ezen csak röhögni tudok
2012. okt. 25. 12:06
10/16 anonim válasza:
9: Ó, jaj, megsajnáltalak! Szegénykém, talán beletiportam az érzékeny kis lelkedbe? Fáj az igazság? Fáj, hogy azért, mert egy undok, nagypofájú, de mégis önbizalom hiányos kis lúzer vagy, aki senkinek sem kell? Nem azért kellesz senkinek, mert előnytelen a külsőd, hanem azért, mert így viselkedsz, ahogyan az előző hozzászólásodban! És az, hogy nekem ki kell, majd én eldöntöm. Mindenesetre te és a társaid definitive nem kellenek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!