Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy mi lenne a helyes. Szerintetek? (részletek lent, buta kérdésektől kíméljetek)
Mindenféleképpen beszélj vele! Lehet tetszel neki te is, és akkor tök jó lesz minden. Ha nemet mond, akkor sincs semmi baj, becsüld meg a barátaidat! A fiúnak kell lépni, szóval hajrá, sok sikert!
u.i.: közeleg a nőnap :)
"félek, hogy engem is olyan könnyedén elutasít mint az osztálytársaimat és, hogy csak magam hozom kellemetlen helyzetbe"
Nem az a kellemetlen ha elutasítanak hanem az ha tudod mit kéne tenned de nem teszed. Te is tudod jól hogy ha nem szeded össze magad és nem hívod el randira (mégpedig egyértelműen, a "randi" szót használva hogy biztosan leessen neki mit akarsz, tehát nem félénken körülírva!) akkor maradsz a barátzónában.
Hogy mi az a barátzóna? Amikor a csaj csak barátnak néz téged és azt hiszi te se akarsz többet tőle így aztán nem is fog komolyabbra fordulni a dolog. A barátzóna az a hely ahova azok a srácok kerülnek akik nem elég bátrak ahhoz hogy már a kezdetekkor egyértelműen megfogalmazzák a csaj felé a szándékaikat. Persze később is lehet kezdeményezni. Hogy emiatt oda a barátság? Vagy ez vagy az élethosszig tartó nyálcsorgatás miközben belül folyton ostorozod magad hogy miért vagy ilyen besz@ri.
Önbizalomhiányos srácok kerülnek a barátzónába akik a csajt többre tartják saját maguknál pedig pont ez a legnagyobb probléma manapság a férfiakkal hogy nem értékelik önmagukat eléggé (emiatt pedig túl sokat megengednek a csajoknak csak nehogy elegük legyen és elhagyja őket egy másik srácért - ezért is van annyi beképzelt, bunkó csaj). Csak még azt nem tudják hogy mindenki azt kapja a kapcsolataiban a másiktól amit ő önmagának is ad. Ha nem értékeled önmagadat akkor hiába színészkedsz hogy imponálj, előbb-utóbb ki fog lógni a lóláb és a csaj rájön milyen vagy legbelül. És onnantól kezdve ő se fog értékelni téged (és ez abból indult ki hogy te már előtte se értékelted önmagadat, ezért játszottál szerepet). Önbizalmat pedig a félelmeink kiiktatásával tudunk szerezni (mégpedig úgy hogy megtesszük azt amit félünk megtenni, az élet bármely területén - pl. kiállni magunkért a szekáló évfolyamtársakkal szemben stb. -, kezdve a legkisebb félelmünkkel haladva a legnagyobbakig). Ha belegondolsz mindig az kezdi ki az ember önbizalmát ha mindig eszébe jut hogy mit nem mer meglépni, hogy miben hagyja magát állandóan legyőzni.
És még valami: ne ragadj le egy csajnál ha nem akar tőled semmit. Ha nemet mond szépen menj tovább a következő jelöltre, ne reménykedj már utána hogy hátha meggondolja magát mert nem fogja (maximum "ha nincs ló akkor jó a szamár is" alapon de gondolom eszed ágában sincs szamár lenni)!
# 7!
Az első mondatod után nyomni akartam a zöld kezet, de tovább olvastam...
Sosem hívtam "randira" lányt. Ha elhívok valahová egy lányt, akkor fel tudja fogni, hogy nem csak barátként tekintek rá.
A barátzóna hülyeség. A legjobb kapcsolataim barátságnak indultak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!