Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogy tetszik ez a lány/nő?
Figyelt kérdés
Nem tudom hallottatok-e már róla, úgy hívják az élő Barbie baba. Tekintsetek el létszíves attól, hogy milyen lehet (anyagias, rib@ Nc, ostoba, nagyképű, milyen lenne vele hosszútávon, hűtlen, stb...) Tetszik nektek vagy sem? Komolyan kérlek titeket, őszintén írjátok le, hiszen nem titok, hogy legbelül egy ilyen álomőre vágyik minden férfi. Szerintem. Én nem féltékenységből kérdezem, nekem is megvan a magam alakja, de persze ez a műnő túltesz mindenkin. -.-
2012. okt. 15. 09:54
33/40 anonim válasza:
Ha hízna legalább 10-12 kilót, akkor talán egész jó csaj válhatna belőle.
34/40 anonim válasza:
Csak egy valamit hadd írjak le: nem, nem vágyik minden férfi ilyen nőre, én kövér vagyok, tele tetkóval, piercinggel és párom rám gerjed, mert az olyan nők vonzzák, mint én, nem a soványak! És ez még csak egy ellen példa a többi kismillió mellé, hogy miért nem tetszhet ez a lány minden férfinak!
35/40 anonim válasza:
Egy dugásra rendben, de ennyi...
A barna hajat jobban szeretem.
36/40 anonim válasza:
Egyszer megdugnám, talán kétszer is...
37/40 anonim válasza:
Egy aranyos családi kép... még gondolkozom rajta, melyik az ijesztőbb...
38/40 anonim válasza:
A hosszú lábú, vékony, szőke, fehér bőrű nők az ideáljaim. Ez a nő nem tetszik. A "túl" kategória, mind alakra, mind arcra. Az ő alakja elékeztet az általad linkeltére, csak ez természetesebb, és szerintem sokkal szexibb: [link]
39/40 anonim válasza:
lány vagyok.szerintem nagyon szép lány:) youtubon van fent róla sok videó, olyan is ahol nincs kismineklve, úgyis szépnek látom :)
40/40 anonim válasza:
Bakker, mint egy ufó, olyan feje van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!