Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nagy mell VS. Kis mell? Nektek melyik jön be jobban egy csajon?
Figyelt kérdés
Kort írjátok oda légyszi!2012. okt. 14. 00:38
2/47 anonim válasza:
nekem a kicsi jön be inkább. kor mindegy, mert 15, 20 és 30 évesen is így gondoltam ezt.
4/47 Fülünyúl válasza:
A végén majd a válaszokat összegezze valaki legyen szíves, én is kíváncsi vagyok az eredményre.
(egy nagy mellű) N
5/47 anonim válasza:
Én a nagyot is szeretem, de a kicsit jobban, a tenyérbe való a legjobb szerintem :). 19/F
7/47 anonim válasza:
a nem is olyan nagy, de nem is túl kicsi jön be, illetve a nagyobb addig amíg nem lóg, legalábbis annyira na mind1 ezt nem tudom leírni :)
18/f
9/47 anonim válasza:
A kis mell szerintem jobb :D
A nagy kifejezetten zavar.
15F
10/47 anonim válasza:
Tudok jobbat!
Küldj privátba képet a tiédről, és majd értékelem :D
(komolyan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!