Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nagy mell VS. Kis mell? Nektek melyik jön be jobban egy csajon?
Uristen!!!!!!!
Ez a forum tipikusan olyan ha felteszel egy kerdest az ellenkezojere fog jonni sok valasz. Ha belineklted volna a melledet akkor mindenki azt irja, hogy pont jo, meg milyen jo csaj vagy, azok is akik azt irtak hogy a kis melleket szeretik.
Erdekes hogy senki nem kerdezte meg, hany kg vagy. Mert szerintem pont hogy ez szamit. Egy duci lanyon a nagy mell atlagos, egy vekony lanyon viszont iszonyatosan jol tud kinezni. Az a lany akit linkeltel, az ilyen topmodell kategoria szoval ha ilyen a testalkatod hozza, akkor sose lesz gondod, hogy pasit talalj magadnak.
A formás közepes, esetleg a formás kicsi.
Mindig is jellemző volt az ízlésemre.
(Jelenleg 30 felett.)
Természetes.
A méret nem lényeg! 16/F
Kis mell.
De exemnek közepes és ráadásul lógós mellei voltak,mégis nagyon szerettem és nem zavartak a mellek. Anélkül szerettem bele,hogy a mellét néztem volna,csak akkor tűnt fel,hogy nem tökéletes,amikor komolyabbra fordultak a dolgok és fedetlenül is megláttam. Mégsem taszított. Nagy mell se zavarna.
Akinek ez döntő tényező egy párkapcsolatban majd úgyis összejön egy olyan lánnyal akinek meg a farokméret a lényeg és te meg nem pazarlod az idődet feleslegesen.
Nem kell ezt a dolgot túllihegni,ennyi. 18/F
Há' a izéje az .... ha szilijjjkonjons juuóóóól! Vazze, höh. És jó nagy csöcs legyen, ne is lássam tűűle a bige fizimiskáját, ijjnye. :S Minéééé natttyob és műjjanyagabb, attóó' lesz juóóó!
meNNNYetek okos bigék plaZZZZtikáSSZZtatNYI. Ihajja. :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!