Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nagy mell VS. Kis mell?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nagy mell VS. Kis mell? Nektek melyik jön be jobban egy csajon?

Figyelt kérdés
Kort írjátok oda légyszi!

2012. okt. 14. 00:38
1 2 3 4 5
 31/47 Diavolino44 ***** válasza:
38%

Uristen!!!!!!!

Ez a forum tipikusan olyan ha felteszel egy kerdest az ellenkezojere fog jonni sok valasz. Ha belineklted volna a melledet akkor mindenki azt irja, hogy pont jo, meg milyen jo csaj vagy, azok is akik azt irtak hogy a kis melleket szeretik.

Erdekes hogy senki nem kerdezte meg, hany kg vagy. Mert szerintem pont hogy ez szamit. Egy duci lanyon a nagy mell atlagos, egy vekony lanyon viszont iszonyatosan jol tud kinezni. Az a lany akit linkeltel, az ilyen topmodell kategoria szoval ha ilyen a testalkatod hozza, akkor sose lesz gondod, hogy pasit talalj magadnak.

2012. nov. 1. 10:23
 32/47 anonim ***** válasza:
74%

A formás közepes, esetleg a formás kicsi.

Mindig is jellemző volt az ízlésemre.

(Jelenleg 30 felett.)

2012. nov. 1. 12:15
 33/47 anonim ***** válasza:

Természetes.

A méret nem lényeg! 16/F

2012. nov. 1. 12:16
 34/47 A kérdező kommentje:
31-es válaszoló! Pont azért linkeltem be azt a képet mert még az eloszlás is ugyanolyan, mint annál a nőnél.
2012. nov. 2. 21:32
 35/47 anonim ***** válasza:
74%
kis mell 15/F :D
2012. nov. 17. 21:57
 36/47 anonim ***** válasza:

Kis mell.

De exemnek közepes és ráadásul lógós mellei voltak,mégis nagyon szerettem és nem zavartak a mellek. Anélkül szerettem bele,hogy a mellét néztem volna,csak akkor tűnt fel,hogy nem tökéletes,amikor komolyabbra fordultak a dolgok és fedetlenül is megláttam. Mégsem taszított. Nagy mell se zavarna.

Akinek ez döntő tényező egy párkapcsolatban majd úgyis összejön egy olyan lánnyal akinek meg a farokméret a lényeg és te meg nem pazarlod az idődet feleslegesen.

Nem kell ezt a dolgot túllihegni,ennyi. 18/F

2012. nov. 17. 22:50
 37/47 anonim ***** válasza:
0%

Há' a izéje az .... ha szilijjjkonjons juuóóóól! Vazze, höh. És jó nagy csöcs legyen, ne is lássam tűűle a bige fizimiskáját, ijjnye. :S Minéééé natttyob és műjjanyagabb, attóó' lesz juóóó!

meNNNYetek okos bigék plaZZZZtikáSSZZtatNYI. Ihajja. :s

2012. nov. 18. 13:42
 38/47 anonim ***** válasza:
A testalkatához legyen arányos, de egyébként én nagyon rátudok gerjedni a nagy mellekre (de ne legyen mellé kövért mert úgy hiába nagy a melle)
2013. jan. 3. 23:35
 39/47 anonim ***** válasza:
61%
ami pont belefér a tenyerembe*o* 15/f
2013. jan. 4. 07:59
 40/47 anonim ***** válasza:
nagy mell átlagos testalkat ne legyen kövér de ropi se !
2013. márc. 6. 21:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!