Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, hogy tetszik ez a lány/nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, hogy tetszik ez a lány/nő?

Figyelt kérdés

Nem tudom hallottatok-e már róla, úgy hívják az élő Barbie baba. Tekintsetek el létszíves attól, hogy milyen lehet (anyagias, rib@ Nc, ostoba, nagyképű, milyen lenne vele hosszútávon, hűtlen, stb...) Tetszik nektek vagy sem? Komolyan kérlek titeket, őszintén írjátok le, hiszen nem titok, hogy legbelül egy ilyen álomőre vágyik minden férfi. Szerintem. Én nem féltékenységből kérdezem, nekem is megvan a magam alakja, de persze ez a műnő túltesz mindenkin. -.-

[link]

2012. okt. 15. 09:54
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
97%

nekem nem tetszik

mint egy etióp szegény... ráadásul hülye is ha megműtette magát

2012. okt. 15. 10:20
 12/40 anonim ***** válasza:
30%
Nem rossz, megnézném a pinajat
2012. okt. 15. 10:20
 13/40 A kérdező kommentje:
Lányok válaszát is elolvasom, de azért a fiúkéra vagyok csak kíváncsi, mert mi nők egyértelműen kicsúfoljuk a másikat, ha az szebb/vagy jobb nő nálunk. Nem azt mondom, hogy kihez képest szép ez a csaj, csak szóval értitek. :) Most a srácok véleménye érdekel elsősorban, mert ők szeretik/vonzódnak "úgy" a nőkhöz! ;)
2012. okt. 15. 10:21
 14/40 anonim ***** válasza:

nem azért írtam.Semmi rosszat nem írtam róla:)

Csak hogy jesszus

:D

kb sokkolt..:D

nagyon durva.

Én azért így nem szeretnék kinézni.

Úgy elnézegetni a csajt jó,hogy fúú van ilyen is meg múzeumba megnézni az élő barbiet de ha férfi lennék nem tetszene.

És ezt nem azért mondom mert féltékeny vagyokrá:)

2012. okt. 15. 10:23
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Lány létemre én sem utasítom el a nőket, úgy hogy elhiheted, hogy nem irigy vagyok, csak szimplán nem jön be ez a gazella termet és a szemmel rendelkezők férfiaknak sem.. megdugni meg akárkit meg lehet :D
2012. okt. 15. 10:23
 16/40 A kérdező kommentje:
Oké :)
2012. okt. 15. 10:24
 17/40 A kérdező kommentje:
ma 10:23 Értem, köszi a választ!
2012. okt. 15. 10:25
 18/40 anonim ***** válasza:
92%
Nem sok izgalmas dolgot látok ezen az űrlibán...
2012. okt. 15. 10:25
 19/40 anonim ***** válasza:

A barbie baba tényleg stimmel.

Amúgy nem néz ki vállalhatatlanul, de elég gebe, nekem valahogy a feje is aránytalanul nagynak tűnik. Álom nőnek egyáltalán nem nevezném, de egy patront megérne.

2012. okt. 15. 10:26
 20/40 anonim ***** válasza:

Most ne mondjátok már, hogy nem jobb egy ilyen:

[link]

2012. okt. 15. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!