Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogy tetszik ez a lány/nő?
Nem tudom hallottatok-e már róla, úgy hívják az élő Barbie baba. Tekintsetek el létszíves attól, hogy milyen lehet (anyagias, rib@ Nc, ostoba, nagyképű, milyen lenne vele hosszútávon, hűtlen, stb...) Tetszik nektek vagy sem? Komolyan kérlek titeket, őszintén írjátok le, hiszen nem titok, hogy legbelül egy ilyen álomőre vágyik minden férfi. Szerintem. Én nem féltékenységből kérdezem, nekem is megvan a magam alakja, de persze ez a műnő túltesz mindenkin. -.-
Nekem az "Elfek" jutottak eszembe ,de ja a "barbie" tényleg találóbb:)
Nem lenne vele gáz ha nem öltözne ennyire kirívóan amúgy semmi extrát nem látok benne azon kívűl ,h helyes az arca..
De megnézném természetesebb formában is amikor levakarja a sok sz@rt a fejéről
1. Álomnőtől qrvára messze van!
2. Nagyon kevés férfi vágyik ilyen nőre!
3. A férfiak nagy-nagy többségének a természetes, nőies nők tetszenek.
4. Összegzésképp inkább csúnyának, ízléstelennek mondanám!
Huh...Egy hasonlóan szép alakú lányról kérdeztek az éjjel. Mikor mondtam, hogy túl vékony, és izomtalan, ledagadtoztak. :D
Szóval igen, ez az álomnő. Legalábbis az éretlen kis p*csöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!