Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, hogy tetszik ez a lány/nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, hogy tetszik ez a lány/nő?

Figyelt kérdés

Nem tudom hallottatok-e már róla, úgy hívják az élő Barbie baba. Tekintsetek el létszíves attól, hogy milyen lehet (anyagias, rib@ Nc, ostoba, nagyképű, milyen lenne vele hosszútávon, hűtlen, stb...) Tetszik nektek vagy sem? Komolyan kérlek titeket, őszintén írjátok le, hiszen nem titok, hogy legbelül egy ilyen álomőre vágyik minden férfi. Szerintem. Én nem féltékenységből kérdezem, nekem is megvan a magam alakja, de persze ez a műnő túltesz mindenkin. -.-

[link]

2012. okt. 15. 09:54
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen kevés férfinak ilyen az álomnő!
2012. okt. 15. 10:31
 22/40 A kérdező kommentje:
Ma 10:27! Na, ilyesmi alakom van nekem is, csak izmosabb vagyok, meg egy kicsit nőiesebb.
2012. okt. 15. 10:34
 23/40 anonim ***** válasza:
88%
Persze, egy bordátlan anorex gnómra vágyunk, tényleg...
2012. okt. 15. 10:35
 24/40 anonim ***** válasza:
Leszbikusként csak annyit mondhatok erre, hogy FÚJJJ :D
2012. okt. 15. 10:43
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

"hiszen nem titok, hogy legbelül egy ilyen álomőre vágyik minden férfi."

Ezt nem tudom, honnan szedted, számomra borzasztóan rusnya és taszító a természetesség ilyen szintű megcsúfolása.

2012. okt. 15. 10:46
 26/40 anonim ***** válasza:

Az jó mert ez a csaj mindenhol tiszta izom :D :

[link]

[link]

2012. okt. 15. 10:47
 27/40 Diavolino44 ***** válasza:
Inkabb tunik ufonak, pedig az ilyen tipusu lanyokat kedvelem. S szertem ha a layn vekony, de ez inkabb tunik gebenek mint nonek.
2012. okt. 15. 10:48
 28/40 anonim ***** válasza:

A 10.27-es által becsatolt már sokkal megnyugtatóbb látvány!

Van olyanja, ami a másiknak nem volt. Normális, nőies alakja!

2012. okt. 15. 11:03
 29/40 anonim ***** válasza:

Ha o tenyleg egy elo ember, akkor szamomra mar-mar ijeszto, ahogy kinez.

Ha beallna egy kirakatba a (kicsit modernebb, elethubb) probababak koze, en bevallom oszinten, nem biztos, hogy meg tudnam mondani, hogy o elo ember.

Nekem egyaltalan nem tetszik.

2012. okt. 15. 11:16
 30/40 A kérdező kommentje:
10:27-es te vagy a képen? Akkor jó alakod van, szerintem ez a legjobb. Ezt nőként mondom! :)
2012. okt. 15. 11:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!