Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anya miért nem enged nála aludni?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, barátom nemsokára 20 lesz. 4 hónapja járunk. Szüleim mindenről tudnak. Barátom szülei se értik, hogy miért nem engedik meg az egymásnál alvást. Anya azt mondja, hogy túl fiatal vagyok és vannak erkölcsök, ezért nem aludhatunk még együtt. De sokkal egyszerűbb lenne, mert nekem így akkor buszozni kell késő este, ki kell jönni elém a buszhoz, mert a falumban nem biztonságos éjszaka mászkálni, ha Barátom jön, akkor neki késő este fáradtan kell hazamennie kocsival vagy motorral. Csak hétvégén tudunk találkozni, mert a főiskolája 150 km-re van. Sokkal jobb lenne, ha megengednék. De mégis mikor fogják megengedni nekem? És nem is értem, hogy miért nem engedik. Nektek erről most mi a véleményetek? Nincs igazam?2012. okt. 14. 10:54
21/23 anonim válasza:
Hát nem tudom, anyud túlságosan aggódik, és ez nem normális. Hívd át a barátod és mondd meg anyudnak, hogy nem tud hazamenni, itt kell hogy aludjon. Vagy te leszel a barátodnál, és mondod h nem tudsz hazamenni, itt kell aludni, a szülei ragaszkodnak hozzá!!! És becsukod az ajtód/leteszed a telefonod. 4 hónap szerintem pont elég ahhoz, hogy együtt aludjatok (mi is akkor fogtuk hozzá kb, 2 és fél éve vagyunk együtt.) Egyszer úgyis el kell kezdeni. HA nem mond VALÓDI indokot, akkor nem szabad rá hallgatni, aludjatok együtt és kész!!!
22/23 anonim válasza:
Ráadásul anyud nem szólhat be a kapcsolatodba (valamilyen szinten oké, de ennyire ne!)
23/23 A kérdező kommentje:
Valódi okot nem ad. De 17 éves vagyok, így muszáj szót fogadnom. Ilye
2012. okt. 27. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!