Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anya miért nem enged nála aludni?
Estére mindketten elfáradunk, legszívesebben mindketten aludnánk, úgyhogy aludnánk mindketten.
Egyenlő arányban megyünk egymáshoz, nem viselkedünk (nyilvánosság előtt) erkölcstelenül, pajzánul, faluban nem nagyon szoktunk mászkálni. Nem lenne mit szégyellniük miattam.
A viselkedésem változó. Tudok felnőtt módra viselkedni, de van, hogy előjön a gyerekes énem. Megbízható vagyok, jól tanulok. Ezzel sincs probléma.
De, kielégítettük már egymást.
Mindkettőtöknek igaza van ugyanakkor nem árt ha hozzászoksz, hogy az életben nem mindig csinálhatod azt ami a legkényelmesebb.
Mi a párommal 20 felettiek vagyunk, több mint fél éve vagyunk együtt, a távolság miatt én is rendszeresen ingázom és heti egyszer tudunk együtt aludni és kb találkozni is.
Tapasztalat alapján anyukád akkor fog csak engedni ha régebb óta lesztek együtt vagy idősebb leszel szerintem.
17-es, igazad van. De ebben az esetben szerintem ez még jó megoldás is lenne. Lehet, hogy fél év után megengedi már, ha nem, akkor szerintem csak egy év után fogja, de akkor meg már 18 leszek.
Ez relatív, hogy mihez képest kevés. Mint már előbb leírtam, a velem egykorúak maximum 1 hónapig bírják egy partner mellett, aztán kipróbálnak egy újat, az se tetszik nekik, megint újat, közben mindenkivel lefeküdnek. Undorító, hogy hova fejlődtek a tinik. A betegségek pedig szaporodnak, csodálkoznak, ha terhesek lesznek. Ezekhez képest a 4 hónap már sok idő. 4 hónap lehet, hogy kevés ahhoz képest például akik már évtizedek óta együtt vannak, de valamikor ők is még csak 4 hónapja voltak együtt. Nem leszek ribi, nem akarok mást, következő barátot. Ezen csak ő tudna változtatni. Ja, és én nem pasimnak hívom azt, akikkel járok, eléggé bunkónak tartom, ha valaki így hívja a szerelmét. Megérdemli, jár neki annyi tisztelet és szeretet, hogy ismeretleneknek minimum Barátomnak hívjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!