Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anya miért nem enged nála aludni?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, barátom nemsokára 20 lesz. 4 hónapja járunk. Szüleim mindenről tudnak. Barátom szülei se értik, hogy miért nem engedik meg az egymásnál alvást. Anya azt mondja, hogy túl fiatal vagyok és vannak erkölcsök, ezért nem aludhatunk még együtt. De sokkal egyszerűbb lenne, mert nekem így akkor buszozni kell késő este, ki kell jönni elém a buszhoz, mert a falumban nem biztonságos éjszaka mászkálni, ha Barátom jön, akkor neki késő este fáradtan kell hazamennie kocsival vagy motorral. Csak hétvégén tudunk találkozni, mert a főiskolája 150 km-re van. Sokkal jobb lenne, ha megengednék. De mégis mikor fogják megengedni nekem? És nem is értem, hogy miért nem engedik. Nektek erről most mi a véleményetek? Nincs igazam?2012. okt. 14. 10:54
1/23 Gyakori Ferenc válasza:
17 évesen teljesen igazad van, bár ez a 4 hónap nekem mintha picit kevés lenne.. De csak annyit tehetsz, hogy megbeszéled vele a dolgokat, elvégre 17 már nem annyira kislány... Próbálkozz, ha csakazért sem engedi, sajnos bele kell, hogy törődj. ÉS.. mi lenne ha a barátod aludna nálad? Erre nem gondoltatok?
2/23 A.Romanov válasza:
Amíg eltartanak, ők döntenek erről.
3/23 anonim válasza:
Az anyudék féltenek téged, ez természetes. Esetleg beszélhetnél anyuddal, hogy tisztában vagytok a dologgal (ha egyáltalán szeretnétek lefeküdni egymással, mert ha nem, akkor ezt is megmondhatod), de ha le akartak feküdni, akkor mindenképpen beszélgess el anyuddal, hogy megértse, neki fontos a barátod, és te készen állsz rá. (Ha nem a szexre, de az együtt alvásra igen). Az én anyukám sem engedné meg, de én biztosan megpróbálnám őt puhítani. Meg hozd fel az érveidet, hogy nem szeretnél este mászkálni haza, meg csak hétvégén tudtok találkozni, és ez borzasztó kevés. Mondjuk 4 hónap annyira nem sok, de nem is kevés. Meg emellett már 17 éves vagy, tehát majdnem nagykorú. :) Remélem tudtam segíteni, és remélem siker anyudat megpuhítani!! :) Sok sikert.
4/23 anonim válasza:
Anyukad ertekrendje meg a helyen van!! Ez lenne a normalis.
5/23 A kérdező kommentje:
De, gondoltunk is erre, hogy ő aludna nálunk, azt se engedték. Pedig akkor pont úgy jött ki, hogy délelőtt volt egy esemény, amire meghívtam Barátomat, előző este itt volt. Teljesen jó lett volna, ha itt aludhatott volna.
2012. okt. 14. 11:01
6/23 A kérdező kommentje:
Eltartanak... szerintem nem emiatt nem engedik.
2012. okt. 14. 11:03
7/23 anonim válasza:
Mert tudják, hogy abból nem az lenne, hanem d...ás.
Egy lánynak vigyázni kell az erkölcseire is és nem a f... után futkározni!
Meg különben is csak kibeszélnének a faluban benneteket.
Szerintem már most is téma a dolog, és nem akarnak miattatok szégyenkezni jobban a faluban.
8/23 anonim válasza:
A kérdés az, hogy hogyan viselkedsz otthon? Mint egy gyerek, vagy mint egy felnőtt?
Ha felnőttként (tehát képes vagy otthon segíteni, a tanulmányi eredményed jó, megbízható vagy), akkor kérd őket, hogy kezeljenek is úgy.
9/23 anonim válasza:
Ezek szerint akkor még nem is elégítettétek ki egymást?
10/23 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy féltenek, ez engem nem is zavarna, csak néha alaptalanul féltenek. Azért írtam, hogy tudnak mindenről, mert tudják, hogy már lefeküdtünk és nálunk is és náluk is szoktuk csinálni. A buszhoz meg kivisz a Barátom, én fölszállok rá, aztán mikor leszállok a busznál vár rám apukám kocsival. Így nem kell mászkálnom, csak fárasztó nagyon 11-kor buszozni (aznap már 4. alkalommal, és délután még a tánc is jól lefáraszt). Ennyi idősen nem sokan vannak együtt ennyi ideig sajnos. Mindenki csak szórakozik a másikkal. Úgyhogy ez a 4 hónap szerintem már mutatja, hogy mindketten komolyan gondoljuk. Barátom rendes, szüleim, rokonaim is kedvelik. Tehát nem értem, hogy mi a probléma igazából.
2012. okt. 14. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!