Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák ti mikor keltek?...

Anyukák ti mikor keltek? Meddig enged babátok aludni?

Figyelt kérdés
Én 3/4 7kor felkelek és elkészítem a nagyfiam iskolába. ilyenkor felébred 10 hónapos lányom aki este 8tól alszik. kap tápszert és mindketten alszunk vissza. 10:30 és 11 közt kelünk. mivel éjjeli bagoly vagyok, ezért este megcsinálom másnapi ebédet, mert reggel szeretek aludni.
2012. márc. 26. 07:38
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
53%
Én hatkor kelek, és nem is alszom utána. Szerencsés vagy, hogy a kicsid is alszik reggel. Mármint neked szerencse, hogy tudsz aludni. Az én gyerekeim fél hétkor kelnek, és nem is alszanak délelőtt. És nem is szeretném. Én nem örülnék, ha sokáig alvós, lustálkodós gyereket nevelnék.
2012. márc. 26. 07:56
 2/26 anonim ***** válasza:
hát mi most hogy átállítottuk az órát, ma pl 7 kor keltünk, de eddig 6 körül, és nem mindíg aludt délelőtt a kisfiam, most állunk át 1x alvásra. Egyébként 15 hónapos
2012. márc. 26. 08:04
 3/26 anonim ***** válasza:
1 évesek a kisfiaim és 6 körül kelnek, ők viszont sajna nem alszanak vissza. (Pedig milyen jó lenne!!!) Napközben viszont jól alszanak: még kétszer másfél-két órát is.
2012. márc. 26. 08:13
 4/26 anonim ***** válasza:
6-7 közözött kel a 11 hónapos fiam!ekkor eszik (tápszert),de nem alszik vissza,csak kb 10 kor alszik 1 órát!De én nem vagyok olyan szerencsés,hogy ráérjek lustálkodni:( ilyenkor főzök,mosok,vagy vasalok!
2012. márc. 26. 08:14
 5/26 anonim ***** válasza:
13 honapos a lanyom. Reggel fel 7 és fel 8 között kel, attól függően, hogy aludt ejjel. De én örülök, hogy nem alszik sokaig. Így reggel gyors mosogatas és porszivozas, utána elmegyünk boltba, és ebed elott meg bőven kint tudunk lenni. Aztán ebed, alszik, és megint megyünk ki, vacsora ig kint is vagyunk. Én korán kelő vagyok, nem tudnám elviselni, ha ő 10-ig aludna. :)
2012. márc. 26. 08:27
 6/26 anonim ***** válasza:

Hajnal 4-kor!

3,5 hónapos a babám! Ilyenkor tudok csak edzeni, mert utána ő már 6 körül általában ébred!

2012. márc. 26. 08:28
 7/26 anonim ***** válasza:
8-9-körül kel.
2012. márc. 26. 08:31
 8/26 anonim ***** válasza:
19 hónapos, és már 8-9 hónapos kora óta reggel 6 körül ébred, 7 óra volt eddig a legkésőbb, amikor felkelt. De ennek megfelelően este 7-kor már alszik, neki így állt be a kis órája. Hétvégén el tudnánk képzelni, hogy kicsit tovább aludjunk, de egyébként nem probléma. Napközben egyszer alszik átlagosan 1-1,5 órát.
2012. márc. 26. 08:38
 9/26 anonim ***** válasza:

7 körül kel a fiam, amivel nem is lenne baj, ha én nem éjszakáznék... Így néha jól esne egy kis pihenés reggel, de majd talán pár év múlva! :)

2 éves a fiam

2012. márc. 26. 08:38
 10/26 anonim ***** válasza:
11 hónapos a lányunk és úgy másfél-két hónapja hatkor kelünk. Jó ideig 7-ig aludt, előtte volt, hogy 8-ig, mostanság sajnos ez a 6 órási kelés állt be, néha fél 7. Kicsit azért kimerítő, mert általában 8 körül alszik el, akkor még picit jó együtt is lenni, beszélgetni, tv-t nézni, és mindig ez a 6-kor kelés. Ez van. :) Ma mondjuk kivételesen 7-ig aludt, talán az óraátállítás segít picit rövid ideig, de ki tudja.
2012. márc. 26. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!