Anyukák ti mikor keltek? Meddig enged babátok aludni?
Úgy látom viszem a pálmát. 3-4 körül, mivel dolgoznom kell.
Kisfiam 1/2 7-7 körül kel, ilyenkor eszünk. Ezután nem is igazán alszik vissza. 10-kor eszünk másodszor, ezután le megyünk sétálni és akkor alszik egy órát kb. ...stb.
este 20-21 között elalszik és aztán csak reggel ébred.
minden elismerésem a tiéd.
És mikor fekszel?
Szia kedves Kérdező!
Köszönöm az elismerést, de nem érdemlem meg :-) Sajnos egyedül vagyok a babámmal, így el kell tartanom magunkat, lakáshitel stb. mellett. Hogy mikor fekszem az változó, pl. tegnap 19-21 között aludtam két órát, és utána dolgoztam :-) ma reggel 5-kor keltem és 6-kor megjött az Anyukám :-))
Szóval ki lehet bírni, ha egyébként sincs nagy alvásigénye az embernek :-)
15hós fiam. este 8koralszik el, regel fél8-8között ébredünk fel.
Napközben egyszer aszik egy órácskát
6kor kelek, feloltoztetem a fiam, kb fel hetkor indulnak, jo esetben ezutan 10 perccel ebred a lanyom,szopi,tápi,büfi, tisztaba rakas, utana mar nem fekszek le
este a fiam 9kor fekszik, mi 11 korul, ejfelkor, es 3kor felkelek szopi-tápi-bufi mókára..
ejszaka 2 korul meg a fiam behiv a szobajaba, bebotorkalok, onnan megyek a 3 oras ebedre
nem tudom meddig birom meg, de ritkan csinalok ebedet, a fiam ovoiban eszik a ferjem a munkaheyen,magamnak meg nem csinalok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!