Normális dolog, hogy egy 20 éves lányt nem enged az anyja ott aludni az egyik fiúbarátjánál (*nem járnak), ha még nem is ismeri a fiút?
Mi az, hogy ne enged? 20 évesen már felnőtt vagy, neked kell eldöntened. A szüleim mindig tudni akarják, hol vagyok, de nem korlátoznak semmiben.
18/L
Ne viccelj már :) Hogy lenne normális?
Az már alapból nem normális, hogy a szülő úgy érzi, hogy még ilyenkor tilthatja bármitől a gyermekét. Hisz már felnőtt.
Én 20 évesen már együtt laktam a férjemmel.. Igaz, h akkor még nem voltunk házasok, de soha nem volt ilyen, hogy anyumtól engedélyt kellett volna kérnem. A másik meg az, hogy nem nagyon lett volna szükségem anyum engedélyére ahhoz, hogy oda menjek ahova csak szeretnék :)
23/N
Nem normális csak féltenek,de mivel elmúltál 18 azt csinálsz amit akarsz de ha ők tartanak még el akkor más a dolog akkor neked is alkalmazkodni kell.
22/L
Köszi aranyosak vagytok!:D
Inkább alkalmazkodok:)
Őőő és mégis mivel tiltja meg, rádzárja a szobaajtót?
Viselkedj felnőttként, ha már egyszer az vagy.
Nem, nem normális dolog.
Hát nem tudom.. Ez az alkalmazkodj.. Inkább a szülőnek kéne felfogni, hogy a lányuk már nem 13 éves, aki nem alhat ott egy himnemű egyednél.. :)
Egyébként, miért számolsz be arról a szüleidnek, hogy hol akarsz aludni? ha ennyire...furák, akkor mond azt nekik, h egy bnőnél alszol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!