Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális dolog, hogy egy 20...

Normális dolog, hogy egy 20 éves lányt nem enged az anyja ott aludni az egyik fiúbarátjánál (*nem járnak), ha még nem is ismeri a fiút?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 20:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%

Első vagyok

Attól még, hogy a szüleiddel élsz szükéged van magánéletre, barátokra. Én is a szüleimmel élek, mégse kérezem meg, hogy ott aludhatok e egy barátomnál, hanem megmondom nekik, hogy ott alszok. Ők ezt nem próblják akadályozni.

Am mit mondanak miért nem engedek? Ajánlom, hogy egyszer ne kérdezd meg, hogy elmehetsz-e, hanem közöld velük, hogy anyu, apu elmegyek pl. Ádámhoz és ott alszok, majd reggel jövök.

2011. ápr. 23. 21:05
 12/21 anonim ***** válasza:
84%

Egyébként tényleg ne nyugodj bele..

Attól mert ott élsz, és még isis vagy, pisis nem. Beszéld ezt meg anyuddal. Mond meg neki, hogy tiszteled őt, szereted, de felnőtt vagy, és annál a fiúnál fogsz aludni, ha tetszik neki, ha nem. Dönthet, hogy rosszban akar veled lenni, vagy elfogadja végre, hogy felnőttél, tudsz magadra vigyázni, és akkor nem lesz semmi gond.

2011. ápr. 23. 21:07
 13/21 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem normális, egy bizonyos szintig. Csak félt. Mióta ismered ezt a fiút amúgy? Mert ha több hónapja (és te is megbízol ugye ennyire a srácban) akkor túlzott a félelme és el kellene engednie.

Engem is anno (pontosan ebben a koromban) nem engedtek ott aludni a barátomnál, akkor borzasztóan csalódott voltam, hogy áthúzták a tervünket. De elbeszélgettem velük és végül valahogyan el tudtam fogadni és nem is haltam bele;)

23L

14/21 anonim ***** válasza:
56%

a szüleid túlságosan konzervatívak vagy vallásosak.

sajnálom.

a lényeg h egy álomvilágban élnek

15/21 anonim ***** válasza:
68%
Nézd, az 55 éves szülő is félti a 30 éves gyerekét a csalódásoktól, illetve a kihasználásoktól, mégsem tilthat meg neki semmit.. Még ha egy háztartásban laknak, akkor sem.
2011. ápr. 23. 21:12
 16/21 anonim ***** válasza:
68%
Én 20 évesen az életbe nem fogadtam volna el, hogy anyum nem enged el ottaludni a pasimhoz. Eleve nem kértem volna engedélyt. Max mondtam volna neki, hogy : anyci, ma xy-nál alszok, holnap reggel jövök. Pusziii.
2011. ápr. 23. 21:14
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
üljetek le és beszéld meg anyukáddal hogy 2 egész éve volt már h elmúltál 18...
2011. ápr. 23. 21:24
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ugyan ez volt és ráment az első komoly kapcsolatom erre! Azután elkezdtem lázadozni, azt se tudták hol vagyok megromlott a kapcsolatom szüleimmel, de legalább van magánéletem!
2011. ápr. 23. 21:26
 19/21 anonim ***** válasza:
78%

Az a baj, hogy aki nem ilyen korlátozó szülők mellett nő fel, az nem érti meg, hogy ez itt nem úgy megy, hogy "ennyi idősen én nem kérdeztem".

Mert ahol az engedélyadást elvárja anyuka és apuka, ott kegyetlen megtorlások várhatóak, ha valaki megpróbálja felrúgni a szabályokat. És az ember nem tehet mást, mint alkalmazkodik, különben jön a lelki bántalmazás...

2011. ápr. 23. 21:26
 20/21 anonim ***** válasza:
Felnőtt vagy azt csinálsz amit akarsz :D úgyse dobnak ki otthonról, a gyerekük vagy..x) Te életed azt csinálsz veel amit akarsz, meghallgatod a véleményüket és kész :D
2011. ápr. 23. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!