Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha rátok ír egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha rátok ír egy pasi és negatívan ír, mert nem jól érzi magát lelkileg, akkor miért lesztek idegesek és miért kell egyből kioktatni?

Figyelt kérdés
Én ezt bírom az egészben, hogyha pozitív vagyok akkor alig írnak rám bezzeg, ha negatívan írok akkor jön a kioktatás.

2012. okt. 9. 16:58
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Képzeld kérdező nekem is halt meg családtagom és igen, egy-két hónapig tényleg magam alatt voltam, de tudom, hogy azzal, ha mindenkinek elmondom, hogy xy meghalt nem biztos, hogy sajnálni fognak, lehet nem is érdekli őket... ezért nem fogom mindenkinek azt mesélni, hogy milyen az életem. Ha most hozzád odamegy egy teljesen ismeretlen koldus az utcán és elkezdi mesélni, hogy 20 évvel ezelőtt még volt családja, munkája, aztán szépen lassan elveszített mindenkit meghallgatod? Nem. Ugyanez a te elyzeted is. Orvoshoz kéne fordulnod, mert már betegesen viselkedsz és az ilyen embereket alapból ellöki mindenki magától.
2012. dec. 22. 14:19
 32/33 anonim ***** válasza:
Azt hiszed, hogy te vagy az egyetlen ember a Földön, akinek meghaltak a szülei? Vagy rossz érte? Ki kéne néha mozdulni, nem egész nap a gép előtt ülni és kockulni meg sírni, hogy milyen fos az életed. Mellesleg kérdésedre már réges rég válaszoltak és eddig senki nem értett veled egyet, pedig elég sokan írtak. Nem gondolod, hogy nem bennünk van a hiba, hanem benned?
2012. dec. 22. 14:22
 33/33 anonim ***** válasza:

Nem tudom, milyen lányok vannak manapság. (Tényleg elkeserítő, és már szégyenlem magam a nevükben is, mert én is az vagyok.)

Sokan szóra se érdemesek, nem tudom megérteni miért viselkednek így. Most ezzel nem magasztalom magam, de hüledezem, mert, és szörnyülködöm, mert, hogy én soha nem csináltam ezt az fix.

A páromat így ismertem meg konkrétan. Panaszkodott nekem, mert tényleg sok fájdalma volt, és bánat érte, én meghallgattam, és nem oktattam ki, próbáltam neki segíteni, támogatni, és ez kölcsönös volt, mert egymás lelkét ápoltuk, én se voltam jó passzban. Ennek már 3 éve. Azóta is mindig megértem, és ,,kisírhatja magát a vállamon".

Szerintem egy férfinek is igenis szüksége van arra, hogy kibeszélje magából a fájdalmat, vagy akár sírjon. Komolyan mit várnak egyes nők, csak ők ,,hisztizhetnek" állandóan? A férfiaktól sem lehet várni, hogy állandóan tűrjön.

Attól nem lesz kevésbé férfias...

De a legtöbb csajnak az olyan f...i kell, aki tűr látszólag, és előbb veri agyon őket, levezetve a feszültséget, mint mondjuk, hogy megossza velük ami bántja. -,-

Szerintük ez ,,nyápic", meg ,,b.is". Gratulálok az ilyen hozzáálláshoz!

2015. aug. 27. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!