Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha rátok ír egy pasi és negatívan ír, mert nem jól érzi magát lelkileg, akkor miért lesztek idegesek és miért kell egyből kioktatni?
Nem tudom, milyen lányok vannak manapság. (Tényleg elkeserítő, és már szégyenlem magam a nevükben is, mert én is az vagyok.)
Sokan szóra se érdemesek, nem tudom megérteni miért viselkednek így. Most ezzel nem magasztalom magam, de hüledezem, mert, és szörnyülködöm, mert, hogy én soha nem csináltam ezt az fix.
A páromat így ismertem meg konkrétan. Panaszkodott nekem, mert tényleg sok fájdalma volt, és bánat érte, én meghallgattam, és nem oktattam ki, próbáltam neki segíteni, támogatni, és ez kölcsönös volt, mert egymás lelkét ápoltuk, én se voltam jó passzban. Ennek már 3 éve. Azóta is mindig megértem, és ,,kisírhatja magát a vállamon".
Szerintem egy férfinek is igenis szüksége van arra, hogy kibeszélje magából a fájdalmat, vagy akár sírjon. Komolyan mit várnak egyes nők, csak ők ,,hisztizhetnek" állandóan? A férfiaktól sem lehet várni, hogy állandóan tűrjön.
Attól nem lesz kevésbé férfias...
De a legtöbb csajnak az olyan f...i kell, aki tűr látszólag, és előbb veri agyon őket, levezetve a feszültséget, mint mondjuk, hogy megossza velük ami bántja. -,-
Szerintük ez ,,nyápic", meg ,,b.is". Gratulálok az ilyen hozzáálláshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!