Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha rátok ír egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha rátok ír egy pasi és negatívan ír, mert nem jól érzi magát lelkileg, akkor miért lesztek idegesek és miért kell egyből kioktatni?

Figyelt kérdés
Én ezt bírom az egészben, hogyha pozitív vagyok akkor alig írnak rám bezzeg, ha negatívan írok akkor jön a kioktatás.

2012. okt. 9. 16:58
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kettőnk közül nem én vagyok szűk látókörű. Nem arra reagálsz amit írtam.

Ki mondta, hogy nekem nagy veszteségeim lettek volna? Én azt mondtam, hogy az emberek azt sz.rják le, hogy neked mi a bajod. Ha holnap meghal az egész családom, felrobban a lakásunk, és kirúgnak a munkahelyemről, akkor sem lesz kedve senkinek törődni avval, hogy nekem rossz. Na jó, talán a barátoknak, de idegeneknek semmiképp. Ja, ez ilyen. Az élet brutális és kemény. Bele kell törődni, mert mint ahogy te is láthatod, hiába rinyálsz, meg nem változik.

És nem azért, mert úgy gondolják, hogy te nem lehetsz a későbbiekben majd vidám. Biztos lehetsz. Csak nem ők akarnak helyrehozni téged. Mert ez idegesítő, és idegörlő feladat és mindenképpen energiaigényes.

Úgyhogy jobban jársz, ha magad rakod rendbe a lelki világod, vagy szakemberhez fordulsz. Olyan nem lesz, hogy egy bögyös dögös maca majd odaállít eléd, hogy nem mellesleg full empatikus és kedves és csakéskizárólag téged akar és a sirámaidat hallgatni és mond mondd, mert úgy élvezi, hogy reggeltől estig panaszkodsz és ettől még szerelembe is esik. Na ilyen max valami kifordult világban van. Aki élvezi, hogy panaszkodsz neki, az ő maga sincs egészen rendben lelkileg.

2012. okt. 26. 15:34
 22/33 anonim ***** válasza:

Hát ehhez többet énsem tudok hozzáfűzni, azt hiszem pár szempontból hallhattad kb ugyanezt a véleményt. Rinyálhatsz még egy sort, de itt ígyis-úgyis neked kell változnod.

Nézzük csak miket írsz:

"Nem lenne könnyebb megpróbálni barátkozni vele"...nem, sokkal egyszerűbb elkerülni az ilyen embereket, mint x ideig vigasztalgatni, mint mondtam a siránkozást még a legjobb barátok is megunják.

"múltban nagyon sok rossz dolog érhette"...és?...ha valaki össze akar veled jönni akkor az a jövőre és a jelenre gondol, le fogja sz.rni a múltad.

"És én úgy látom hogy radikálisan csak egy lány mellett tudnék változni"...ez a tipikus magányos lúzer szöveg. És ezzel beleesel egy körfotrgásba, mert a folyamatos negatív hozzálállással csak elüldözni fogod az esetleges lehetőségeket is.

"csak mindenki olyan szűklátókörű, hogyha ez a pasi negatív akkor negatív is marad"...szeretem ezt a felfogást, hogy nem velem van a baj, hanem mindenki más hülye....röviden: mindenki<->te...itt pont hogy te vagy a szűklátókörű, tekintve hogy véletlenül se gondolkozol el azon hogy megváltozz, hanem csak várod hogy jöjjön "a lány".

És én pasiként mondom ezt, volt rinyálós csaj ismerősöm, lehet hogy jól nézett ki, de a folyamatos rinyálás elüldözi az embereket. Sőt, sztem mindenkinek van ilyen időszaka, hogy "elgyengül", nekem is volt, énis vártam hogy "legyen egy lány", de a negatív hozzáállással r.hadtul nem kell senkinek az ember. Egyszerűen ez van, a nők sztem azzal akarnak lenni akik mellett boldogok, és jókedvűek, és meg tudja védeni őket, nem egy olyan mellett aki csak folyton a saját bajairól rinyál.

Plusz ezeken a válaszokon nem kell megsértődni, nem azért valászolunk mert ellened lennénk, hanem azért hogy te is jobban átgondold a dolgokat, és lásd hogy itt neked egyedül kell tenni a változásért.

2012. okt. 28. 14:43
 23/33 anonim ***** válasza:
Ha negatívan írnak rám, negatívan válaszolok...
2012. dec. 22. 09:50
 24/33 anonim ***** válasza:
Én nem szeretnék magam mellé olyan embert, akinek az egész lénye csak és kizárólag tőlem függ. Akkor velem mi lesz? Mindig csak adok a plusszt neki, felhúzom a padlóról? Hogy szeressek bele valaki olyanba akinek csak és kizárólag a negatív oldalát láttam meg először? Várjak éveket arra hogy lássak egy kicsit a pozitívból is? Ha nyavajogni akarsz, azt pszichológusnak tedd!
2012. dec. 22. 09:59
 25/33 anonim ***** válasza:
Van egy ismerősöm (elég távoli), aki már milliószor próbálkozott nálam, de nem érti meg, hogy nem lesz belőle semmi. Ahányszor elutasítom, elkezdi sajnáltatni magát, hogy neki milyen szar, nem kell senkinek, magányos, stb. Egy idő után rohadtul idegesít, és ne haragudj, de nem akarom azt hallgatni, hogy egy számomra majdhogynem idegen rám zúdítja minden sirámát. Elhiszem, hogy szar neki, de komolyan, mondja el a barátainak, menjen pszichológushoz, vagy szedje össze magát, és akkor lesz barátnője (most éppen van, és remélem, tartós lesz, mert ha szakít vele a lány, megint hozzám jön siránkozni)!
2012. dec. 22. 10:54
 26/33 A kérdező kommentje:
Akkor azt válaszoljátok meg nekem, hogyha valaki nekem ír rosszat negatívat akkor miért nem szívja el az energiámat, miért nem küldöm el a fenébe? Nem csak bebeszélitek magatoknak azt, hogy "leszívja" az energiátokat?
2012. dec. 22. 11:24
 27/33 anonim ***** válasza:
Azért nem küldöd el a fenébe, mert te is ugyanolyan nyápic, sirákozós vagy mint az illető és mélyen legbelül örülsz, hogy nem vagy egyedül. Mellesleg ismerkedésnél nyílván nem fogsz úgy kezdeni, hogy "szia, nekem k.rva szar az életem, meghalt, anyám, apám, de egy rendes csaj mellett megtudnék nyílni" Mégis miért várod el egy tök ismeretlentől, hogy minden ok nélkül várjon rá két évet, amíg pozitívan fogsz gondolkodni? Te ezalatt a két év alatt mit adsz? Csak sírni fogsz neki? Te csak azt várod el, hogy egy csaj babusgasson téged, amit a szülőktől nem tudtál megkapni azt a barátnődtől szeretnél. Hiába ért annyi rossz, nem tudtál mellette felnőni, mert még mindig tök gyerekesen gondolkodsz és anyukát keresel magad mellé, nem barátnőt.
2012. dec. 22. 11:45
 28/33 anonim ***** válasza:
Szerintem gondolkodj el azon, hogy a jelenlegi viselkedésedben mi olyan van amibe egy lány bele tud szeretni...hamar rájössz hogy semmi olyan nincs benned. Mert ezt generálod magadba....
2012. dec. 22. 11:55
 29/33 A kérdező kommentje:
Ért titeket valami rossz az életetekben vesztettek el olyan embereket akiket szeretettek? Nem? Akkor ne pofázzatok!
2012. dec. 22. 11:57
 30/33 anonim ***** válasza:

igen kérdező, képzeld ért engem, és még az emberek kb. 60%-át valami komolyabb és súlyosabb veszteség. ;)Mégsem sajnáltatom érte magam senkinek, pedig az én családom nem is szokványos módon halt meg.

És ezzel be is fejeztem, egy nyavalygós hülyével nem tárgyalok..

2012. dec. 22. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!