Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez így van veletek? (lent)
Figyelt kérdés
Egy olyan munka/osztálytárs pasival aki nem tetszik, vagy csúnya inkább szóba se álltok, ha mégis hozzátok szól, max rövid tőmondatokban válaszoltok, ugye?
Ha egy olyan munka/osztálytárs pasi szól hozzátok, aki tetszik, jól néz ki, akkor hogy beszéltek hozzá (a fentiek alapján)? Ti odamennétek hozzá valami ürüggyel, dumálni?
2012. okt. 8. 22:25
2/6 A kérdező kommentje:
válaszolna valaki????
2012. okt. 8. 22:46
3/6 anonim válasza:
Igen. De nem ma!
Velem fordítva van ez így. Aki nem tetszik, azzal sokkal jobban el tudok beszélgetni.
4/6 anonim válasza:
kib@szott nagy parasztsag azert nem beszelni vkivel, mert csunya.
Attol mert nem tetszik neked es nem parkapcsolati alapanyagkent tekintesz ra, meg lehet vele kommunikalni.
Miert kell parasztnak lenni?
f30
5/6 anonim válasza:
A természetemnél fogva mindenkivel kedves vagyok. Nem tudok bunkózni. Ennek azért elég sok hátulütője van :) Pld. önbizalomra kapnak a férfiúk és a szimpla jóindulatot már "jelnek" veszik. Én meg már kellemetlenül érzem magam az elutasításoktól. Ha meg határozottan megmondom, mert nem hagynak békén, akkor meg egyből bunkó leszek... Ettől függetlenül nem fogok szemét házisárkánnyá változni. Én ilyen vagyok.
6/6 anonim válasza:
Én a csajokal vagyok igy aki nem tecik atol nem akarok semit nincs értelme komonikálni vele.
F/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!