Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a lányok beveszn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a lányok bevesznek engem is az egymás között folyó harcba?

Figyelt kérdés

Egész közel kerültem egy lányhoz, erre egy másik féltékeny lett és azzal próbál imponálni, hogy a másik lány előtt oltogat, hogy ő lássa, hogy én milyen szararc vagyok. (főleg facebookon megy az egész) én elhiszem, hogy történik valami de teljesen lejáratnak ezzel és nem hiszem, hogy bármire is vezet.

Egyszerűen nem lehet megkérni a lányt, hogy fejezze be, letiltani meg nem akarom.....

2012. okt. 8. 18:46
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem tudja elviselni hogy nem vele foglalkozom, és mivel barátkozni még nem szeretne, inkább cs.szeget..... a másik lány eddig csöndben várt de ilyen kalamajka mellett 100%, hogy nem fog velem többet kavarni szerintem ez a másik lány célja, mást nem tudok elképzelni.
2012. okt. 8. 18:47
 2/7 TOMAtm ***** válasza:
szerintem mond meg neki nyugodtan h fejezze be,ha nem akarja rugdosd pofán a kis k*rvát.
2012. okt. 8. 18:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem beszélhetek így egy nővel sem, abból még nagyobb balhét csinálna.... megrúgni meg biztosan nem fogom...
2012. okt. 8. 18:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen, én is offolom azokat a srácokat, akik körül ott tolongnak az exek és mindenféle ürügy kapcsán mindenért közbepofáznak, vagy élőben vagy neten. Valahogy ez olyan dedós szint, és nincs kedvem ilyen idióta játszmákban részt venni. Mert te is részese vagy ennek az egésznek, ha nem tiltod a lányt. Ha tényleg zavarna, és tényleg nem akarnál ilyen idétlen fruskákkal kavarni, akkor letörölnéd és letiltanád, hogy ne járasson le, így hogy megtartod, lehetőséget adsz neki.

Vagyis te is okozod ezt, és én ezért nem foglalkozok ilyen srácokkal.

2012. okt. 8. 18:51
 5/7 anonim ***** válasza:
akkor gyere össze azzal a lánnyal, hadd idegesítsed
2012. okt. 8. 18:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudok vele összejönni, pont ezzel él vissza és bealapozza, hogy később se tudjak.
2012. okt. 8. 18:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Az a lány sztem a csendre várt, igazából én is...
2012. okt. 8. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!