Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után egészséges fingani egy párkapcsolatban egymás előtt?
én tegnap éreztem először azt, hogy teljesen önmagam adhatom, tehetek bármit mert tök mindegy elvégre én vagyok az és kész.
itt 4 hónapról van szó.
nekem volt barátom aki egy év után se fingott, a mostani meg már egy hónap után. de mindig szakadok rajta:DD
23n
Én már az első hónapbanXD Hát tudod egészségtelen bent tartani. Miután ismertettem a felesleges gázok bentartásának veszélyeiről meggyőztem őt. De alapból nem támadott le amiért könnyítettem magamon. Tehát szabadon ereszthetem ki magamból és már csak a magas metán koncentrációja miatt kell aggódniXD Amúgy 2 éves a kapcsolatom.
21/F
Barátnőmmel 2,5évig voltam együtt, a fingás 1,5éves korunkba kezdtük :) és igazából onnantól kezdett romlani a kapcsolatunk is mm olvastam valamilyen blogon egy nagyon értelmes kis szöveget erről a témáról és be kell látni van benne igazság... a blogon az szerepelt, hogy ha már eljutottatok olyan szintre, hogy egymás előtt fingjatok akkor a kapcsolatotok már nem a régi már nem akartok egymásnak tökéletesnek tűnni mint az elején már megmeritek mutatni a hibákat stb, mert tudjátok h ugyis veletek van mintha már megszokás lenne az egész.
szerintem van benne valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!