Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok szoktak "komoly" témákról beszélgetni egymás közt?
Ha jobban belegondolok én ilyesmi témákról eddig leginkább fiúkkal beszélgettem.Szoktunk a barátnőimmel is,de jóval kevesebbszer,mint egy sráccal.
21l
Én sokszor leereszkedem értelmileg, szal hülyülünk..és inkább nálam idősebbekkel beszélek..pláne a pappal, jó kis valláskritikát tolok, pedig egyházi suliba járok..aztán a fizikatanárommal vitázgatunk pár elméletről..nem veszekedés, vita, remélem értitek miért írom le...
emellett idősebbekkel megbeszéljük az élet nagy dolgait..de kb engem minden érdekel..politika, sport, vallás, emberi kapcsolatok, tudományok, történelem, irodalom...szóval van ilyen lány is, csak nekem fiúismerőseim voltak/vannak, akik lehetett ezekről dumálni, és eszmét cserélni
18/L
3: igazad van :D ált. nem teng túl bennük az intelligencia szóval furcsa lenne.
pasi létemre én is teszek a haditechnikára autókra sportra stb stb.
ellenben az ember mint "képződmény" érdekes anatómia pszichológia vallás [v is inkább annak átkozása :D]
a különböző "izmusok" zene ált. a humánabb témák.
főleg olyanokkal nem fogsz, akik írni sem tudnak..
nem elírás, baz*dmeg az TUDSZ...az ilyen úgy felb*sz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!