Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ragaszkodás VS féltékenység. Szerintetek mi fér bele egy komoly párkapcsolatba? Hova lehet egymás nélkül elmenni? Mi az, ahonnan már nem fér bele? (haverok, sörözés, meccsnézés, bulik stb) Mi az, ami már féltékenységnek számít?
Szerintem bárhova el lehet menni egyedül,nem az számít,hogy a párok mindenhova koslassanak egymás után.Ha megvan a bizalom és egyik fél sem adott soha okot a féltékenységre,akkor minek bármit is tiltani,amúgy sem értek vele egyet,hogy egy párkapcsolatban egyik megmondja a másik,hogy mit tehet,hova mehet.Egyenrangú partnereknél ez nem fér bele.Ha valaki meg akarja csalni a másikat az talál rá módot,akkor is,ha láncon tartják.
Persze a féltékenységet nehéz elnyomni,hisz félünk attól,hogy elveszítjük a másikat,de muszáj és bízni is muszáj!
Hogy mi számít féltékenységnek? Például ez a "kijárási" tilalom,az állandó ellenőrzések,egymás mobiljában,e-mailjében kutakodás vélt nyomok után.Vagy kérdezősködés,hol járt,mit csinált,kivel volt.Természetesen mindezt arra kihegyezve,hogy volt-e ellentétes nemű a közelében aznap.
Nem kell éjjel nappal egymáson csüngeni. Főleg nem lehet megszabni a másiknak hogy hova mehet és hova nem. Az már gáz amikor csak engedéllyel mehet az ember valahova...
Egy normális kapcsolatban meg lehet beszélni hogy "na én most elmegyek haverokkal sörözni" vagy akármi más, és a másik elengedi, mert bízik benne. Ha féltékenykedik, nem akarja elengedni, akkor ott valami már hiányzik, sosem lesz igazán jó kapcsolat belőle.
egymás nélkül bulizni nem igazán
max ha ő a munkatársaival,de ez max félévente,én meg inkább nappal beülni egyetemen sörre....
de mivel társaság közös lett az évek alatt,igy együtt inkább
egy helyen vagyunk,de nem csüngünk egymáson...
meccset otthon néz az apukájával:D sör ott is van,bár nem igazán iszik...
hogy miért nem megyünk külön akármerre? 2 oka van:
-időhiány (egymásra örülünk ha van idő melo+suli mellett)
-én érzem,hogy milyen rossz a tudat h nélküle...neki sem jobb hogy nélkülem...akkor minek lennénk külön? még mindig nem unjuk egymást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!