Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van a sovány csajok már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van a sovány csajok már nem is kellenek senkinek? (Főleg a pasik írjanak, kort is légyszi)

Figyelt kérdés
Én spec csak azt látom ezen az oldalon, hogy mindenki alázza a soványakat. Hogy hú de szar, nincs rajta mit fogni, meg ilyenek... A lapos has, formás (bár nem túl nagy, viszont feszes) mell, hosszú lábak helyett komolyan inkább az úszógumikat részesítitek előnyben?! Komolyan már kezdek kiakadni, hogy én nem kellek senkinek. :S
2009. aug. 5. 19:16
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást! :)
2009. aug. 8. 21:41
 22/33 anonim válasza:
79%
ugyanezt gondolom mmint a kérdező! vékony vagyok és nekem a cicim is kicsi! és nem nagyon tudok rajongókat felmutatni!!! bezzeg a tepsiseggű trampliknak van barátjuk... már nagyon unom! pedig elvileg a molettség egészségtelen... grrrr
2009. aug. 8. 21:54
 23/33 anonim ***** válasza:

Én imádom azokat a lányokat akiknek "kicsi" a cickójuk.

21:35-ös voltam ^^

2009. aug. 8. 22:02
 24/33 A kérdező kommentje:
Háth ha gondolod írj pivit.. :D
2009. aug. 8. 22:06
 25/33 anonim ***** válasza:
Nkm a barátnőm 167 magas és 43 kg. Vékony de nem anorexias.Nkm naon bejon.
2009. aug. 8. 22:43
 26/33 anonim ***** válasza:
Én a 21:10-es voltam. Nekem meg egy ilyen lány kellene :D. Bár én korántsem vagyok vékony, hanem izmos. De az ellentétek vonzák egymást, nem? Azért írok egy privit..:)
2009. aug. 8. 22:59
 27/33 anonim ***** válasza:

21:54

a molettség nem egészségtelen, csak a hülyeség

aki kövér, az kövér, aki molett, az molett, nem teljesen ugyanaza kategória

Kedves kérdező!

Én viszont pont hogy a teltebb kategóriába tartozom, és úgy veszem észre, hogy a vékony lányok indulnak előnnyel.

Persze nincsenek km hosszú lábaim és brazil, óriási fenekem, lehet ez az ok, amiért nem néznek meg.

Nem hiszem, hogy ronda lennék, vagy hogy az a 65 kg sok lenne, de az önbizalmam elszáll, ha látom ezeket a vékony, szinte már valószerütlenül törékeny csajokat.

Ízlések és pofonok, és hidd el a másik félnek sincs jobb dolga.

2009. aug. 8. 23:07
 28/33 A kérdező kommentje:

Nyugodtan írj privit.

Utsónak: a szomszéd fűje mindig zöldebb.. :D Sok sikert neked! :)

2009. aug. 8. 23:16
 29/33 anonim ***** válasza:
Köszi, neked is!:)
2009. aug. 8. 23:26
 30/33 anonim ***** válasza:
Azért látod azt, hogy mindenki a soványakat alázza, mert ezt akarod belelátni. Ugyanígy a kövéreket is fikázzák. Senkinek sem ugyanolyan az ízlése. Egy vékonynak még mindig jobb esélyei vannak. Nem látom, hogy ez befolyásolná, hogy nem kellesz. Menj ismerkedni, nem ezen az oldalon fogod megtalálni az igazit.
2009. aug. 9. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!