Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem kellenek senkinek a kövérebb lányok?
attólo függ hány kg, mert mondjuk egy 90 kg csak egy 2 méteres lánynak előnyös szntem...
de egyénfüggő hogy ki mit szeret.
én 55 kg vagyok és 167 cm... :P
15/L
A kulcskérdés szerintem az, hogy a kérdésben lévő személyen található felesleg mennyire arányos. Vannak olyan nők, akiken ugyan sok a felesleg, de mégis csinosak ("bögyös-faros"). Akkor van baj, ha ez a nagyobb felesleg pl. a combon vagy a hason gyűlik össze, mert megtöri az 'ideális' női alak vonalát. Amikor ilyen nőt látok, akkor azért taszít, mert a vastag comb vagy has az férfiasnak hat, ezáltal el is veszíti az ember az érdeklődését...
De nem vagyunk egyformák, van, akinek pont ez jön be.
szerintem abszolút nem a kilókon múlik, hanem hogy hogyan oszlik el. nekem az ilyen lányok tetszenek:
24/F
á megb@aszom jó pi na
attól fögg ha nem deréktól lefele 80KG fölfele 20KG akkor nem de ha csak arányosan telt simán jöhet
Hát...én hasonló testalkatú vagyok...talán nem ennyire telt, de hasonló,és nekem is voltak barátaim, pasijaim...lényeg h arányos legyen...:D de most nincs pasim:D :(
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!