Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg nem kellenek senkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem kellenek senkinek a kövérebb lányok?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 16:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%

attólo függ hány kg, mert mondjuk egy 90 kg csak egy 2 méteres lánynak előnyös szntem...

de egyénfüggő hogy ki mit szeret.

én 55 kg vagyok és 167 cm... :P

15/L

2010. aug. 4. 16:18
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
attól függ mennyi felesleg van rajta. Ha pl egy 165 centis csaj kb65 kiló az úgy tökéletes ahogy van, de mondjuk ha 90 akkor már nem valami előnyös.
2010. aug. 4. 16:21
 3/12 anonim ***** válasza:
70%
Inkább legyen rajta pár kiló felesleg mint elöl deszka hátul léc.
2010. aug. 4. 16:22
 4/12 anonim ***** válasza:
68%

A kulcskérdés szerintem az, hogy a kérdésben lévő személyen található felesleg mennyire arányos. Vannak olyan nők, akiken ugyan sok a felesleg, de mégis csinosak ("bögyös-faros"). Akkor van baj, ha ez a nagyobb felesleg pl. a combon vagy a hason gyűlik össze, mert megtöri az 'ideális' női alak vonalát. Amikor ilyen nőt látok, akkor azért taszít, mert a vastag comb vagy has az férfiasnak hat, ezáltal el is veszíti az ember az érdeklődését...

De nem vagyunk egyformák, van, akinek pont ez jön be.

2010. aug. 4. 16:31
 5/12 anonim ***** válasza:
76%

szerintem abszolút nem a kilókon múlik, hanem hogy hogyan oszlik el. nekem az ilyen lányok tetszenek:

[link]

24/F

2010. aug. 4. 16:39
 6/12 anonim ***** válasza:
68%
igen,ez az arányos eloszlás és ez még nem is duci. A combjain van egy kis felesleg,de az elnézhető
2010. aug. 4. 17:01
 7/12 anonim ***** válasza:

á megb@aszom jó pi na

attól fögg ha nem deréktól lefele 80KG fölfele 20KG akkor nem de ha csak arányosan telt simán jöhet

2010. aug. 4. 17:59
 8/12 anonim ***** válasza:
58%

Hát...én hasonló testalkatú vagyok...talán nem ennyire telt, de hasonló,és nekem is voltak barátaim, pasijaim...lényeg h arányos legyen...:D de most nincs pasim:D :(

19/L

2010. aug. 4. 18:05
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom de én se kellek senkinek a 165 centimmel és az 52 kilómmal :S
2010. aug. 4. 18:32
 10/12 A kérdező kommentje:
2010. aug. 4. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!