Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lány vagyok. Eddig még nem volt egy kapcsolatom sem.Senkinek nem kellenék?
Kissé furcsa, hogy a kérdésnek nem sok köze van a leírásnak, vagy legalábbis én nem értem a kapcsolatot. Ahogy azt sem, hogy most mire is szeretnél választ kapni: arra, hogy nem kellesz-e senkinek, vagy hogy mit csinálj a fiúval. Nos, az elsőre valószínűleg nem lehet azt mondani, hogy így van, hiszen 16 évesen már éltél át csalódást is. (én ismerek olyan nagyon népszerű lányt, aki ilyenkor csókolózott először) Ha meg ezt kevésnek tartod (ergó már valamilyen komolyabbat várnál el), akkor meg ne tagadd, hogy úgy érzed, valamiről lemaradtál. Idővel kialakulnak ezek a dolgok. Más kérdés, hogy a leírásod alapján nem igazán töltöd olyan dolgokkal a szabadidőd, ahol veled egykorúakkal ismerkedhetnél.
Ha viszont a fiúval kapcsolatban érdekelne a véleményem, akkor egy dolgot tudok mondani: nem tudom, egyébként milyen kapcsolatban vagy vele, de ha rákérdez, és nagyon erősködik, akkor személyesen mond meg neki. Ha akaraz valamit, egy "fantommal" úgy sem fogja mondani, hogy járna...
Figyelj! Ha az e-mailokban magadat adod akkor semmi baj!
Ha érzed hogy ő is próbál feléd közeledni akkor írj valami olyat az e-mail-ba ami csak rád jellemző
pl.:
te: a suliban lesz majd rajtam egy piros sál
és ha meglátod a fiút akk indulj el felé
vagy tanítás után kérd meg hogy kísérjen haza
16/F
rem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!