Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a sovány csajok már nem is kellenek senkinek? (Főleg a pasik írjanak, kort is légyszi)
Figyelt kérdés
Én spec csak azt látom ezen az oldalon, hogy mindenki alázza a soványakat. Hogy hú de szar, nincs rajta mit fogni, meg ilyenek... A lapos has, formás (bár nem túl nagy, viszont feszes) mell, hosszú lábak helyett komolyan inkább az úszógumikat részesítitek előnyben?! Komolyan már kezdek kiakadni, hogy én nem kellek senkinek. :S2009. aug. 5. 19:16
1/33 anonim válasza:
Szerintem a vékony lányok tetszenek a férfiaknak, de a soványok már nem annyira.
2/33 anonim válasza:
Nem szabad foglalkozni az ilyen véleményekkel. Nekem teltebb barátnőm van, de nem volt kikötés nálam hogy ilyennek kell lennie, csak vele hozott össze az élet és nagyon boldog vagyok vele. Biztos hogy vannak akiknek a nagyon vékony lányok is tetszenek.
4/33 anonim válasza:
Van különbség egy vékony, de formás nő között, és egy anorexia-reklámos, modellalkatú, majd elfúj a szél ropi között. Én személy szerint az olyan lányokat szeretem, akiken csinosak, arányosak, szép formáik vannak, de általában nem esnek a vékony kategóriába. Nem általános dolog, nem katasztrófa, sokan szeretik a vékony csajokat. Ízlések és pofonok.
5/33 anonim válasza:
szerintem az a jó amikor van mit fogni a lányon
én ezt szeretem
6/33 anonim válasza:
Nekem speciel pont a vékony csajok jönnek be. Persze a túl vékonyak már nekem se. A túl vékony alatt az olyanokat értem, akik mellé kell egy betontömb is, ha kimegy az utcára, nehogy egy könnyű szellő elvigye.
7/33 anonim válasza:
Én a vékonyányokat kedvelem de csak addig a pontig amig egészséges.Az ijen anoxos csontvékony csajok akkikkel rémisztgetnek azokat inkább hanyagolom.
8/33 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondom vékony vagyok. De egészségesen. Nem vagyok ano és nincs szükségem betontömbre. :D
2009. aug. 5. 20:40
9/33 anonim válasza:
Én a telteb formákért vagyok oda!Az az igazi!Persze nem az a kövér disznó...(: minimum a nagy popsi :P
10/33 anonim válasza:
Ha sovány a csaj, de formás a feneke, és a melle, még akkor se biztos, hogy jó csaj. Mert lehet, hogy ronda, vagy pl a mosolya zabért kiált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!