Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már senkinek nem kellenek az átlagos lányok?
Én egy teljesen átlagos lány vagyok.
Barna haj,szem,néha egy kis smink. Nem öltözködök kihívóan,nem vagyok se túl csúnya,se szép.
Szabadidőmben gitározok,vagy gokartozok.
Eddig még csak idösebb pasijaim voltak.
De azt vettem észre,hogy mindenkinek a plázapicsäk vagy,az emosok,vagy valamilyen kihívő viselkedésű csajok kellenek.
Nincsenek nagy elvárásaim,de,általában a korombeli fiúk,csak a barátot látják bennem...
Szóval a kérdésem,hogy átlagos lányokkal a fiúk már nem is foglalkoznak?
De foglalkoznak...én átlagos-t lányt kerestem mindig...
Utálom a plázapics*kat és az emosokat...
De foglalkoznak csak nincsen szerencséd...ennyi az egész.
""azt vettem észre,hogy mindenkinek a plázapicsäk vagy,az emosok,vagy valamilyen kihívő viselkedésű csajok kellenek.""
Rosszul vetted észre, hisz ha ez így lenne, akkor még sose lett volna barátod.(idősebb sem) Te általánosítasz, méghozzá azért, mert aki most tetszik vagy tetszene annak a fentebb leírt hölgyikéket preferálja és elkeseredésedben ezt szűrted le.
Egyébként foglalkoznak a fiúk( vagyis foglalkozunk:D) átlagos lányokkal.
Utolsó: fején találtad a szöget
Eddig nem nagyon zavartak ezek a plázapicsäk,csak,nem értem,hogy miért vannak velük,hha hülyék meg áhh...
xD :D
Nekem pont hogy az átlagos, kicsit félénkebb látszatú lányok jönnek be. Akikre tényleg "vigyázni" kell:D
Másrészt nálam a gitár sokat javító tényező, magam is foglalkozok zenével.
Szóval csatlakozom az előttem szólókhoz, nekem is bejönnél:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!