Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Már senkinek nem kellenek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már senkinek nem kellenek az átlagos lányok?

Figyelt kérdés

Én egy teljesen átlagos lány vagyok.

Barna haj,szem,néha egy kis smink. Nem öltözködök kihívóan,nem vagyok se túl csúnya,se szép.

Szabadidőmben gitározok,vagy gokartozok.

Eddig még csak idösebb pasijaim voltak.

De azt vettem észre,hogy mindenkinek a plázapicsäk vagy,az emosok,vagy valamilyen kihívő viselkedésű csajok kellenek.

Nincsenek nagy elvárásaim,de,általában a korombeli fiúk,csak a barátot látják bennem...

Szóval a kérdésem,hogy átlagos lányokkal a fiúk már nem is foglalkoznak?

2010. márc. 28. 16:39
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Egyébként mi sem tudjuk a te életkorodat. Fiatalon a fiúk nagy része nem mély kapcsolatra, csak kalandra vágyik, idősebb korban pedig sokuknak benő a feje lágya, és elkezdik a lányok értékeit is nézni. Mondjuk én vagyok az élő cáfolat, 16 évesen herótom van a plázapics.któl, meg sem tudom őket különböztetni:D Sokkal jobban szeretem ha valaki érdekes, tud újat mutatni, van egy-két jó hobbija, meg persze ugyanúgy értékeli az én hülye szokásaimat is:D Az sem érdekelne ha 1 lánnyal élném le az egész életem, nem a mennyiségre hajtok, hanem a minőségre.

A zenélős, koncertes srác voltam:D

2010. márc. 28. 17:53
 22/31 anonim ***** válasza:

én is egy ilyen teljesen átlagos lány vagyok...szerintem szép is,vékony,magas,de magassarkú és "cicanaci" helyett sporcipőt és farmert hordok.nem sminkelek:a természetesség híve vagyok.igyekszem kedves lenni,mosolygós...és az eredmény?? 16 éves vagyok, nincs barátom,nemis volt még soha.(pedig szeretnék.:))

én nem szoktam diszkóba járni és riszálni magam,és magassarkúkban botladozni...de azt kell hogy mondjam hogy a múltkor barátnőmmel elmentem,fölvettem pántnélküli toppot,kisminkelt..jól néztem ki.máshogy.és az eredmény?elismerő pillantások.több próbálkozás..

szóval:én azt tapasztalom hogy az átlagos lány labdába se rúghat ma a fiúknál egy cicamica mellett...

2010. márc. 28. 17:59
 23/31 anonim ***** válasza:
:D pont ezen gondolkoztam ma én is hogy ez miért van... :P
2010. márc. 28. 18:00
 24/31 A kérdező kommentje:
Értem,és szerintetek érdemes lenne megváltoznom?
2010. márc. 28. 18:02
 25/31 anonim ***** válasza:

17:59

Valószínűleg azért van így, mert sokkal magabiztosabb voltál kicsípve. Ennyi az egész. Plusz, hiába természetes szépség valaki, attól még egy hozzá illő, kiemelő, szép smink csak még jobban kihangsúlyozza az előnyeit.

Én amúgy attól húzom fel magam, ha valaki plázap*csázik meg stb. Mert ha van valaki, aki ártott neked, rá akart mászni a barátodra, keresztbetett, beszólt stb, akkor oké, akkor hülye p*csa!:D Na de ha nem is ismered, soha nem ártott neked, akkor miért kell leszólni őket? (Ez most nem csak a kérdezőnek szól, hanem általánosságban). Pl. múltkor mentem színházba, felvettem egy térd fölé érő szoknyát, magassarkút és kisminkeltem magam. Erre az utcán beszólt két kiscsaj gúnyolódva, hogy "húú de csinik vagyunk". Mért, ők jobban néznek ki a convers egyencipőjükben meg a farmerjukban? Hát erősen kétlem.

Meg vannak az egyenbőrdzsekis, vasalt hajú, magassarkúban tipegő lányok. Szerintem nevetségesen néznek ki, de ettől még nem fogom lep*csázni őket meg beszólni nekik, mert lehet csak nincs senki, aki megmondja nekik, hogy szarul áll az a kabát vagy tanuljál már meg menni magassarkúban. És lehet amúgy még barátok is lehetnénk, lehet, hogy normális amúgy csak túl nagy hatással volt rá a média.

Van akinek úgy jó, ha naponta 3féle krémet ken magára, sminkel és cicanadrágot hord magassarkúval. Valakinek meg, hogy farmert pulcsival. És tökmindegy, hogy melyik vagy, mert ha normális kapcsolatot akarsz, akkor mindegy mennyit sminkelsz, ha bejössz annak a fiúnak, akkor magassarkúban is bejössz neki meg tornacipőben is.

Mellesleg, pont ezzel van a baj. Hogy úgy beszélsz magadról, hogy átlagos lány. Ha ez a véleményed magadról, akkor felvehetsz akármilyen szoknyát, akkor is "átlagos" maradsz. Úgy állj hozzá, hogy ugyanaz az ember vagy farmerben, mint aki lennél kifestve, magassarkúban. Attól, hogy felveszel egy másik ruhát még nem változol meg hirtelen, mint ember. Akinek a csajos lányok jönnek be lehet megbámulnak és odamennek hozzád, de amint mondtam: ha normális kapcsolatot akarsz, akkor NEKED kell bejönnöd az adott srácnak és nem pedig a sminkednek.

2010. márc. 28. 19:19
 26/31 anonim ***** válasza:
Én is egy átlagos srác vagyok és nem bukom a plázacicákra, hanem az olyanokra, mint Te.
2010. márc. 28. 19:35
 27/31 A kérdező kommentje:

Áhh mind1,nem akarok belemenni 1 vitába,de azért kössz.

Uccsó: örülök,hogy ezt gondolod,és,hogy több fiúnak jönnek be az "átlagosak",mint gondoltam.

2010. márc. 28. 19:37
 28/31 anonim ***** válasza:
90%
De értsd már meg, hogy ha te átlagosnak tartod magad, akkor más szemébe hogyan lennél már különleges?? Most attól, hogy ide ír néhány srác, hogy "nekem nem jönnek be a plázacicák, hanem az átlagos lányok", attól még mi fog változni? Ugyanúgy semmi. És ha már egy fórumon kérdezgeted, hogy érdemes lenne -e megváltoznod, akkor abból is az látszik, hogy mennyire nem tartod magadat sokra. Meg írta az egyik válaszoló, hogy "2féle dolgot" is kipróbált, és kérdezted, hogy végül melyik utat választotta. Szerintem nem kell utat választani. Szerintem ha olyan napod van, akkor vegyél fel valami szexi ruhát és legyen nagy a szád. Ha meg úgy érzed magad, akkor vegyél fel edzőcipőt farmerral. Ha olyan kedved van, akkor ülj le a suliban az utolsó padba és ne szólj senkihez. Ha olyan kedved van, akkor meg nevess mindenen. Ha kedved van sminkeld ki magad jó alaposan, ha meg nincs akkor meg ne. Szerintem csak a hozzáállásodon kéne változtatni:)
2010. márc. 28. 19:46
 29/31 A kérdező kommentje:
oké..
2010. márc. 28. 19:50
 30/31 anonim ***** válasza:

mindig is átlagosat kerestem...eddig nem jött össze:|

hol laksz?:DD

2010. márc. 28. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!