Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Már senkinek nem kellenek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már senkinek nem kellenek az átlagos lányok?

Figyelt kérdés

Én egy teljesen átlagos lány vagyok.

Barna haj,szem,néha egy kis smink. Nem öltözködök kihívóan,nem vagyok se túl csúnya,se szép.

Szabadidőmben gitározok,vagy gokartozok.

Eddig még csak idösebb pasijaim voltak.

De azt vettem észre,hogy mindenkinek a plázapicsäk vagy,az emosok,vagy valamilyen kihívő viselkedésű csajok kellenek.

Nincsenek nagy elvárásaim,de,általában a korombeli fiúk,csak a barátot látják bennem...

Szóval a kérdésem,hogy átlagos lányokkal a fiúk már nem is foglalkoznak?

2010. márc. 28. 16:39
1 2 3 4
 31/31 BlackSword ***** válasza:

Hogy Kurt Cobain szavaival éljek: Inkább utáljanak azért ami vagyok, mint hogy azért szeressenek, ami nem vagyok... Szerintem ne változtass a lényeges dolgokon, ne utánozz másokat... egyszerűen legyél önmagad, és hidd el, hogy el fog jönni a nagy ő... lehet hogy nem holnap, holnapután, a jövőhéten, de el fog jönni, és akkor majd őszintén boldog leszel vele...

És a rendes srácok tényleg nem a diszkóban vannak... én pl suliban leszek...

2010. márc. 28. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!