Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Már senkinek nem kellenek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már senkinek nem kellenek az átlagos lányok?

Figyelt kérdés

Én egy teljesen átlagos lány vagyok.

Barna haj,szem,néha egy kis smink. Nem öltözködök kihívóan,nem vagyok se túl csúnya,se szép.

Szabadidőmben gitározok,vagy gokartozok.

Eddig még csak idösebb pasijaim voltak.

De azt vettem észre,hogy mindenkinek a plázapicsäk vagy,az emosok,vagy valamilyen kihívő viselkedésű csajok kellenek.

Nincsenek nagy elvárásaim,de,általában a korombeli fiúk,csak a barátot látják bennem...

Szóval a kérdésem,hogy átlagos lányokkal a fiúk már nem is foglalkoznak?

2010. márc. 28. 16:39
1 2 3 4
 11/31 BlackSword ***** válasza:

Veled hol lehet megismerkedni???? (vicceltem)

A plázap*csákat és az emokat ki nem állhatom... Egy átlagos lány nekem is tökéletesen megfelelne... akik valamennyivel életszerűbbek, mint az előbb említett csoportok... hogy úgy mondjam: természetesebbnek néznek ki...

2010. márc. 28. 16:56
 12/31 anonim ***** válasza:
Én egy átlagos srác vagyok úgyhogy nekem tetszenek az átlagos lányok.
2010. márc. 28. 17:01
 13/31 A kérdező kommentje:
DE ezek a fiúk hol bujkálnak? :D
2010. márc. 28. 17:01
 14/31 anonim ***** válasza:
A 'zinterneten. Vagy magamból kiindulva koncerteken / szökővéente egyszer talán kocsmákban is:D
2010. márc. 28. 17:03
 15/31 A kérdező kommentje:
Oké,akkor majd szétnézek a kocsmákban. :D
2010. márc. 28. 17:08
 16/31 anonim ***** válasza:
Itt vagyok, gyere :D
2010. márc. 28. 17:15
 17/31 A kérdező kommentje:
Hány éves vagy? :P :D
2010. márc. 28. 17:18
 18/31 anonim ***** válasza:

Hát őszintén ez a kérdésed nagyon jólesett, nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy miért is

Amint látod sokan irták, hogy " de, foglalkoznak .... ", az igazság valólyában kicsit másképp fest.

Igenis manapság a pasiknak a plázacicák jönnek be, ugyanúgy ahogy 10 csajból 9nek a kigyúrt, sportos pasi jön be a vézna, könyvféreg helyett

Az, hogy te átlagos vagy egy nagyon jó pont, de nem feltétlenül olyan szempontból, ahogy te szeretnéd. Bizony manapság a fiúk a k.urvás csajokat kedvelik és az, hogy csak rövid távra bizony igaz, de 20-25 éves korig a pasiknak nem is kell más fajta kapcsolat. Szóval remélem értetted, amit elmondtam. Én mindkét világot megjártam, voltam " átlagos " és sz.artam mások véleményére, legalább volt időm új dolgokat élvezni ( a pasikon kivül ) és egy időre búcsút mondhattam a kalandoknak

És voltam énis " szexbomba " , amikor a suli legmenőbb pasijával jártam és egy csomó csaj irigykedett rám és egyben tiszteltek is.

Azt a következtetést vontam le, hogy a mai világban igenis számit a külsőd és egy amerikai pszichiáter egyik könyvében azt irta, hogy " Az ember egész életét megpecsételi a kinézete. A külsőtől függ, hogy egy ember mit tesz meg az életben és mit nem tesz meg ". És ez nagyonis igaz

És ha te is belegondolsz akkor logikussá válik, hogy a belső nem visz mindent, akármennyire is próbálnánk cáfolni. Ha odamenne hozzád egy részeg, kövér, borostás fickó aki Casanova módra próbálna elcsábitani akkor te elcsábulnál ? Szóval erről van szó a lányok esetében is

PErsze lehet, hogy egy álompasinak majd te jelented a csúcsot, de attól még nem várhatod el, hogy a Balatonon a pasik mind utánnad dőljenek ki. Ez van és tudod, nem olyan sötét ez az egész amilyennek tűnik. Van esélyed, hogy változtass, de elkell döntsd, hogy megéri-e. Valóban átlagos külsővel nem leszel hires egész Budapesten, de ezt akarod-e ? Erről szól az egész, hogy mit akarunk. És a testünk is ezt mutatja másoknak, hogy mit akarunk. Egy plázacicáról mindenki tudja ,hogy mit akar, egy átlagos csajról meg azt gondolják, hogy " éli a saját világát és nem vágyik a középpontban lenni "

Remélem érthető voltam

2010. márc. 28. 17:28
 19/31 A kérdező kommentje:
Igen értem,és köszi a hosszú és elgondolkodtató választ :D
2010. márc. 28. 17:34
 20/31 A kérdező kommentje:
És megkérdezhetem,hogy Te melyik "utat" választottad?
2010. márc. 28. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!