Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van a sovány csajok már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van a sovány csajok már nem is kellenek senkinek? (Főleg a pasik írjanak, kort is légyszi)

Figyelt kérdés
Én spec csak azt látom ezen az oldalon, hogy mindenki alázza a soványakat. Hogy hú de szar, nincs rajta mit fogni, meg ilyenek... A lapos has, formás (bár nem túl nagy, viszont feszes) mell, hosszú lábak helyett komolyan inkább az úszógumikat részesítitek előnyben?! Komolyan már kezdek kiakadni, hogy én nem kellek senkinek. :S
2009. aug. 5. 19:16
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a csinos vékony lányok,de ne sovány legyen hanem sportos és nőiesen izmos,feszes,nagy cici,szolibarna test.

Ha gondolod írj privit szívesen megismernélek.

2009. aug. 5. 23:15
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Látatlanba komolytalan lenne azt mondani, hogy kellesz, de nekem pl. a sovány csajok bejönnek. Nagyon felizgat a szex velük. Nekem pl. popsiból és ciciből is a kicsi jön be, de azért legyen formás! Ha kilátszik pár ín az is izgató!

21/F

2009. aug. 6. 08:40
 13/33 anonim ***** válasza:
75%

Én 29/F vagyok, és nem tartom magam hűdejó pasinak.

Szerintem a csinos csajok vékonyak, pici formás cicijük van. De az ilyenek általában szóba se állnak velem, úgyhogy már nem is próbálkozom. A ducibb csajok elfogadják, hogy nincsenek deltáim és 30 centis dákóm.

Anélkül, hogy megbántanálak mondom, hogy TI VÉKONY, FORMÁS CSAJOK TEHETTEK RÓLA, HOGY A PASIK ZÖME MEG SE PRÓBÁLKOZIK VELETEK, meg kicsit a celebritás is, ami ezt diktálja divatnak, és sugallja vele azt, hogy a "hibás" pasasok számára elérhetetlenek vagytok.

2009. aug. 6. 10:41
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
nagyonis tetszenek a vékony ,sovány lányok,pici cicik!!!csak emelett aranyos is légy!!!!f/36
2009. aug. 6. 11:52
 15/33 anonim válasza:
100%

szia! ha van képed magadról én szivesen megnézem. Hm???? mit gondolsz?

Amugy nálam elég nagyok a határ vonalak pozitiv és negativ értelemben lehet duci vagy sovány ha van benne vmi és én is bejövök neki akkor minden rendben.

26/F

2009. aug. 6. 17:42
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretem a vékony lányokat, nem igazán szeretem a puha zsírpárnákat nyomkodni. Mindig is imádtam a hosszúlábú nőket, a mell mérete meg hidegen hagy teljesen. Az ideáljaim a szép arccal rendelkező vékony hosszúlábú nők.

20/F

2009. aug. 8. 21:10
 17/33 A kérdező kommentje:
utsónak: na ilyen pasi kéne nekem.. xD
2009. aug. 8. 21:15
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó hozzászólóval tökéletesen egyetértek és milyen fura én is 20/F ^^
2009. aug. 8. 21:35
 19/33 A kérdező kommentje:
:D
2009. aug. 8. 21:35
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok, de azért írok, ha nem gond:) Szerintem ne keseredj el, ezen a téren tök különbözőek a pasik is. Van akinek a kerekded formák jönnek be, van akinek a vékonyabb lányok. Mosolyogj sokat, és már nem is lesz kérdés, amit most feltettél
2009. aug. 8. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!