Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal lányok! Nektek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányok! Nektek miért nem tetszenek az izmos pasik?

Figyelt kérdés

A mai tinilányok ideálja a következő:

-pálcika karok,lábak

-satnya váll

-lapos,kb.csak bőrből álló mellizom

-6 "éhségkocka",amik már egy gyengébb haspaskolást is képtelenek felfogni

-oldal és hátizmok szinte teljes hiánya

Miért jobbak ezek mint a széles vállú/mellkasú,izmos karú,formás hátú (de nem agyongyúrt!) fiúk? Miért jó nektek lányok,ha gyenge a pasitok,és rajtatok is több izom van mint rajta? Nem kellenek már a férfias fiúk?

Főleg 14-18 éves lányok válasza érdekelne. 16/F

2012. okt. 7. 21:01
1 2 3 4 5
 41/44 anonim válasza:
De most tök komolyan, fiúként totál egyet tudok érteni a kérdezővel, mert szerintem is nonszensz, hogy a környezetemben nemcsak nekem nincs barátnőm, de országos versenyeken induló kajakozó osztálytársam, teljesen egészséges, olyan Phelpsen testalkattal, pozitív hozzáállással, átmegy lenyírni a füvet a lány szülinapi bulijára, ami mondjuk nem kis gesztus, tekintve hogy a lakóhelyük közt 80 km a távolság, és a csaj rá se hederít, helyette összejön egy venyige kis tenyérbemászó sihederrel (jobb szó nem jutott egyembe) és lenyúlja a csajt! És nekem nem a tök gizda gyerekekkel van a gondom, amilyet a #17 belinkelt. Az az ő bajuk, van akinek ez tetszik. De hogy igyekszem udvarias lenni, segítek, beszélgetek velük, meghívom a büfében egy szendvicsre, ha arról van szó, stb, és ezek után azt látom, hogy facebookon elfelejtik privátba tenni azt a beszélgetést, amiben megtárgyalják, hogy az osztályban minden fiú hülye paraszt, kivéve azt a kis sihedert... szóval igen, irigység az van, de a nagyobb probléma, hogy az ember azt hinné, azért, hogy bejöjjön a lányoknak, erősnek, megbízhatónak kell lenni... és eddz, segít, udvariaskodik, végig járja a kötelező köröket, és azt látja, hogy egy 50 kilós gyerek azzal arat, hogy tud jumpstyle-t táncolni, és mindenki bomlik érte... inkább csalódottság mint irigység!
2013. máj. 25. 12:54
 42/44 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, ha helyettem választanának egy ilyen kis cérnabélát, azért szánnék időt, hogy kiderítsem, mégis mi velem a hiba, ami vele nem...
2013. máj. 25. 23:32
 43/44 anonim válasza:

Egyebkent en ertek a nokhoz,tobb konyvet is elolvastam es tudom hogyan mukodnek,az hogy izmos vagy onmagaba nem eleg(egyebkent en is izmos vagyok kb fel eve csinalon).

Ahoz hogy egy lanyt meghodits elkeld erned hogy vonzodjon hozzad de nem ugy hogy(nyalizol,bokolsz,mindenbe a kedvebe jarsz)meg megprobalod ferfi fejjel logikusan megmagyarazni neki hogy szeressen nem fog mukodni(a noknek nincs logikajuk)erzelmi alapon kell hatni rajuk.

Minel kevesebb erdeklodesi jelzest adsz a lany fele annal inkabb leszel vonzo szamara,tegyel ugy mintha nem is erdekelned es hitesd el vele hogy te fontosabb vagy neki mint o neked.(ne fuss a no utan,erd el hogy o fusson utannad)

El kell erned hogy ne kerulj be a barat zonajaba ami azt jelenti(csak baratok)ferfi kent kell hogy nezzen rad,mutasd ki a tesztoszteronodat azt hogy van valami a labad kozott amivel gyonyoru perceket tudtok egymasnak adni,kezeld nokent,mutasd ki az erzeseidet(peldaul mikor mentel oda utoljara egy nohoz es sugtad halkan a fulebe hogy ojan szexi vagy egesz este eltudnek veled...)na ez kell hogy vonzodjonn hozzad szexualisan es ne kezeljen baratkent..

Egyebkent ez nem ide tartozik de ugy ereztem lekell hogy irnom,egyebkent a fo celom az volt hogy elmongyam hogy VONZODNAK A NOK AZ IZMOS PASIKHOZ ez evolucio utjan alakult ki,a regi idokben amikor az ember az erdoben elt es barlangokban lakott akkor csakis a teste tarthatta eletben,ez azt jelentette hogy az a ferfi volt a legsikeresebb a vadaszatban amejik a legerosebb volt ezert tobb szazezer ev alatt kialakult az hogy a nok az ijenhez vonzodnak mert aki eroses izmos hatekonyan tud vadaszni es eltudja latni elelemmel az aszonyt es a csaladot.

Meg egy erdekes teny hogy a nok vonzodnak a pocakos pasikhoz,ez is azert van mert akkoriban akinek nagy hasa volt az azt jelentette hogy van mit enni.

Ez tudat alatt van a nokben ezek benne vannak mar a dns ben es az osztonokben,tudat alatt vonzodnak.

Csak enyit akartam szoval ha azert gyurtok mert beakartok vagodni a csajoknal akor az kulsore ok de a belsot is fejleszteni kellene.

Egyebkent az is szamit hogy mijen noknek mert egy 6 os lany azert mondja hogy nem tetszik mert nincsen neki tapasztalata egy kigyurt csavoval es azert nincsen mert akinek jo teste van az jo not akar szoval a 6 oskanak semmi eseje ezert neki nem tetszik ertitek?de egy 9,10 es csajnak tutira bejon es pont ezert mert megkaphat egy ijen testet,szoval sajat tapasztalat bejon a lanyoknak de csakis a legszebbeknek.

Remelem hogy nincs tobb kerdes,mara enyi.

2017. febr. 2. 00:45
 44/44 anonim válasza:
En szeretem az izmos ferfiakat( /fiukat/ pasikat ahogy tetszik) nallunk csak ilyen nyeszlett csavok maszkalnak es meg jo hogy teltnek erzem magam mellettuk . :(( kétszer vekonyabbak nallam (nem vagyok dagadt) de normal testalkatom van . Mindig ok mondjak nekem h ok a vekony csajokat szeretik -es akkor en igy elgondolkodom azon hogy vajon mien lehet az a lany aki meg nalluk is vekonyabb? Szoval szeretem ha egy fiu mellem all, es nagyobb vastagabb erosebb.
2019. júl. 13. 14:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!