Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal lányok! Nektek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányok! Nektek miért nem tetszenek az izmos pasik?

Figyelt kérdés

A mai tinilányok ideálja a következő:

-pálcika karok,lábak

-satnya váll

-lapos,kb.csak bőrből álló mellizom

-6 "éhségkocka",amik már egy gyengébb haspaskolást is képtelenek felfogni

-oldal és hátizmok szinte teljes hiánya

Miért jobbak ezek mint a széles vállú/mellkasú,izmos karú,formás hátú (de nem agyongyúrt!) fiúk? Miért jó nektek lányok,ha gyenge a pasitok,és rajtatok is több izom van mint rajta? Nem kellenek már a férfias fiúk?

Főleg 14-18 éves lányok válasza érdekelne. 16/F

2012. okt. 7. 21:01
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

Erre gondoltam hatos! Természetes,kemény munkával elért izomtömeg.(a porokat viszont rosszul tudod,azok csak fehérjét tartalmaznak.Ami felfúj,az a szteroid.)

A normális válaszokat köszönöm!

2012. okt. 7. 21:14
 12/44 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de tény, hogy bejönnek nekem a vékonyabb testalkatú fiúk. De persze azzal sincs bajom, ha valki izmosabb. Tényleg nem ezen múlik:)

Ami taszít az a kigyúrt kopasz típus...

2012. okt. 7. 21:19
 13/44 anonim ***** válasza:
Nem, csak irigy a pálcikákra. Tudod a nőkhöz érteni kell kis öcsi:)
2012. okt. 7. 21:19
 14/44 A kérdező kommentje:
Miért lennék irigy arra,aki 10 kilót nem bír el két kézzel?Akit még a szél is elfúj? Ès ha láttad volna a legutóbbi barátnőmet 66%,csak keresgélnéd az álladat..nem vagyok hülye a nőkhöz:)
2012. okt. 7. 21:26
 15/44 anonim ***** válasza:
Hát én már bőven kiesem a megkérdezettek korosztályából (L/21), de határozottan emlékszem rá, hogy én fiatalnak is agyérgörcsöt kaptam ezektől a ropifiúktól, tudom, most ez az, ami nagyon megy, de szerintem kiborító. Nem kell egy nagyon kigyúrt illető se, tőle lehet kicsit tartanék, és a sportos pasikat szerettem mindig. De ettől függetlenül nem minden pasi kopasz kigyúrt majom, aki foglalkozik magával és eljár kondizni/edzeni, sőt, legalább kinéznek valahogy, és nem egy botsáskára emlékeztetnek. (Úgyhogy keep on the good job, öcskös! Majd felnő a korosztályod többi tagja is agyban a témához.)
2012. okt. 7. 21:31
 16/44 A kérdező kommentje:
Nem akarok kopasz lenni,sűrű hajam van:) És persze agyongyúrt se akarok lenni,de az átlagnál izmosabb
2012. okt. 7. 21:33
 17/44 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Nekem eleve a femininebb, szép arcú, hosszú hajú, külsejükre jobban odafigyelő fiúk az ideáljaim. Egyszerűen sokkal szebbnek találom a hosszú, vékony karokat-lábakat, a lapos hasat. [link]

Nem tudom miért. Fiúk közül is van aki a kis melleket szereti, valaki meg a nagyot. Nem ugyanaz az ízlésünk. 16l

2012. okt. 7. 21:36
 18/44 anonim ***** válasza:

Hú de tenyérbemászóan beképzelt a stílusod!

Szerintem ezért nincs barátnőd,nem azért mert mindenkinek a

vézna pasik jönnek be!

Ha annyira izmos,és normális lennél,nem irigykednél.

DE könnyebb erre fogni az egészet mi? :)

2012. okt. 7. 21:37
 19/44 A kérdező kommentje:

1.Elmondtam,hogy semmi köze a magánéletemhez.

2.Nem vagyok irigy,köszönön szépen.

3.Nem érdekel mit gondoltok rólam..élőben más vagyok.És azért vagyok beképzelt,mert tisztában vagyok az értékeimmel?

2012. okt. 7. 21:42
 20/44 anonim ***** válasza:
Kérdező nem vagyok rád irigy:D Te tényleg ennyire irigy vagy, hogy szeretnéd én irigykedjekXD Gáz vagy. Ha tudni akarod nem esne le az állam, mert tudnék én is olyan lányt akitől neked esne le és ez nem hazugság:) Na meg 10 kg-t se bírna el?? Én a vékony típus vagyok és igen csak olyan súlyokat tudok megmozgatni amitől már sokan lehídaltak;) Nem akarták elhinni, de hát te is csak az eszed játszod és lenéző vagy. Lenéző egoista "tahó" vagy és nézd meg rövid kapcsolataid is lesznek emiatt. egy nő se marad meg ilyen felvágos mellett. Dicsekedj nyugodtan, ha te ettől jobban érzed magad. Továbbra is->lúzer.
2012. okt. 7. 21:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!