Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek külsőre és belsőre milyen lányok tetszenek? Légy szíves kort is írjatok!
Külsőre a kicsit vékony.Kicsi de formás mell.Formás fenék.Hosszú legalább vállig érő haj.Aranyos helyes arc.
Belsőre Kedves,vidám.Kicsit félénkebb.
Valahogy most így ennyi.
19F
Átlag alkat, ne legyen pálcika, de azért figyeljen magára. Legalább félhosszú haj. Formás fenék, átlagos mellek. Belsőre: legyen kedves, aranyos, vidám természetű, és normális.
17/F
Külső : Barna haj és a barna szemek a gyengéim. Átlagos testalkat
Belső: Kedves, Vicces, Jókedvű, Életvidám, Aranyos, Nem Beképzelt
16/ F
Külső: Sportosabb alkat,legyen melle,ne legyen ronda,hosszú haja legyen,ápolt legyen.
Belső: kedves,aranyos,szeressen,okos,legyen humorérzéke.
16/F
nagyon válogatós vagyok, ennek ellenére nincsenek konkrét eseteim, teljesen mind1, csak ragadjon meg egészében
egy kivétel azért akad, a hosszú fekete egyenes haj, egy amúgy számomra nem is vonzó lányból is jó nőt varázsolhat számomra (esetleg világos bőrrel megspékelve, szeretem az éles kontrasztot és a szélsőségeket)
Nálam a jellem szerepel az első helyen, de most leírom minden tekintetben:
arc: lehetőleg kerek, kicsit teltebb.
haj: Valamilyen sötét árnyalat (leginkább barna), hosszú, és ha lehet, egyenes. A vöröset k.rvásnak tartom (elnézést, akit ezzel megsértettem), a fekete pedig valamiért kevésbé jön be.
Magassága mindegy, ezen inkább a lányok szoktak fennakadni.
Test: átlagos, és amit előttem is leírtak, az általánosan formásnak tartott az én ideálom is. Kicsit lehet combosabb. Nem zavar, ha duci, ha ennek ellenére igényes.
jellem: Kedves, nem kihívó, viszont legyen véleménye, és legyen hajlandó vitába szállni velem. Ha igaza van, úgyis elfogadom. Hűséges, mert én is az vagyok, szeressen romantikázni (Holdfény, csillagok stb.).
Tevékenységek: hasonlítson az érdeklődési köre az enyémhez, és ne legyen káros szenvedélye!!!
Na, ez az ember nem létezik. Ha mégis, értékelném, ha rámírna privátban. ;)
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!