Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen lányok tetszenek jobban a lazább, sportosabb vagy csajosabb, elegánsabb?
lehet...
laza és sportos
laza és csajos
laza és elegáns :)
egyébként ez a 3 mind szerepelhet 1 lányban is csak megsúgom :)
Egy igazi lány mindig tudja milyen legyen:D Én jobb szeretem a laza farmerom meg az egyszerű póló + tornacsuka összeállítást, de a barátomhoz imádok magassarkúba, és csinos ruhába menni.
Én is ha tehetném, járkálnék mindig slampos: I (L) Call of Duty pólóba, de még inkább HarcoS felsőbe:$ De ha meg épp csinos vagyok, az meg tök magabiztossá tesz..érdekes dolgok :d
Ezek a fotók elég elfogultak. A csaj átalakulását szemléltetik. Ilyenkor az "ilyen volt"-ból szándékosan előnytelenebbet, az "ilyen lettből" meg a legelőnyösebbet teszik oda.
life.hu? Viccelsz? :D A legnagyobb kamu oldal. :D
Különben meg nem feltétlenül stílus kérdése. Kényelmetlen cuccokban csak azok a csajok mászkálnak egész nap akik tényleg semmi olyat nem csinálnak.
Aki szeret kirándulni, sportolni, az néha laza, mert az praktikusabb, kényelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!