Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal lányok! Nektek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányok! Nektek miért nem tetszenek az izmos pasik?

Figyelt kérdés

A mai tinilányok ideálja a következő:

-pálcika karok,lábak

-satnya váll

-lapos,kb.csak bőrből álló mellizom

-6 "éhségkocka",amik már egy gyengébb haspaskolást is képtelenek felfogni

-oldal és hátizmok szinte teljes hiánya

Miért jobbak ezek mint a széles vállú/mellkasú,izmos karú,formás hátú (de nem agyongyúrt!) fiúk? Miért jó nektek lányok,ha gyenge a pasitok,és rajtatok is több izom van mint rajta? Nem kellenek már a férfias fiúk?

Főleg 14-18 éves lányok válasza érdekelne. 16/F

2012. okt. 7. 21:01
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
19%
Nem vagyok lány, de nem gondolod, hogy baj van nálad? Ne irigykedj hanem tanulj meg csajozni!!!!! Lúzer.
2012. okt. 7. 21:03
 2/44 anonim ***** válasza:

Szerintem meg pont fordítva van...

Bár nem azon múlik a dolog hogy mennyire izmos valaki...

A fejben dől el minden. Hogy milyen a személyisége.

2012. okt. 7. 21:05
 3/44 anonim ***** válasza:
66%

keress idősebbeket :))

én is leszarom a sok kis csicska tinit, akik azt hiszik hogy a spanyol viaszt szarták!

20év felett kezd benőni a lányok feje lágya, alatta, nagyon ritka az olyan aki nem idióta vinnyógos, diszkópic$a.

4/44 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert nem a külső a legfontosabb, hanem hogy kedves, megértő legyen és tisztelettel bánjon velem? Sajnos az a tapasztalatom, hogy ez a legtöbb izmos, jól kinéző pasiról nem mondható el (tisztelet a kivételnek).
 5/44 anonim ***** válasza:
76%

Mert te egy tahó vagy.

Nem csak a külső számít...

6/44 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszenek az általad ideálnak nevezett pasik, sokkal jobban szeretem a határozott kiállású, sportos pasikat. Ez nem egyenlő a kétajtós szekrény méretű háttal és társaival.

Nekem a sportos és az ismos pasik is bejönnek, de nem mindegy, hogy milyen az az izom. A természetes izomzat nagyon vonzó számomra, mértékkel. Viszont a különböző porokkal felturbózott izom szerintem csúnya, számomra taszító.

17/L

7/44 kowa válasza:

nézd ez egyszerű !

minden második pasi 90 kiló, akkora mint egy ló

és tar kopasz .

ez volt a divat oké

de mint mi férfiak a lányok is az újdonságot keresik

kinek kell manapság egy egyszerű szőke csaj rózsaszín ködfelhőből kitotyogva (kinek nem inge)

és a mai napig állítom .. még mindig a belsőségre buknak nem a külsőre .

2012. okt. 7. 21:09
 8/44 anonim válasza:
Én csak és kizárólagosan az izmos pasikat szeretem. A tudat, hogyha bármi baj lenne, ő meg tud védeni nagyon jó. Meg amúgy is 100x jobban néznek ki, mint a mai srácok. 16/L
2012. okt. 7. 21:10
 9/44 A kérdező kommentje:
Első és a többi hasonszőrű! A kérdésnek semmi köze a magánéletemhez,és őszintén érdekelnek a válaszok.És én vagyok az egyik legudvariasabb pasi az ismerősi körömből,szval nem vagyok tahó.Ha ti meg ennyire kemény beszólogatós arcok vagytok,menjetek a diszkóba ott legyetek kemények:)
2012. okt. 7. 21:12
 10/44 anonim ***** válasza:

"Bármi baj van meg tud védeni"

Szerintem manapság akik leállnak kötekedni... és csinálják bajt, minimum 3-an vagy többen vannak... tapasztalat...

2012. okt. 7. 21:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!