Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok! Nektek miért nem tetszenek az izmos pasik?
A mai tinilányok ideálja a következő:
-pálcika karok,lábak
-satnya váll
-lapos,kb.csak bőrből álló mellizom
-6 "éhségkocka",amik már egy gyengébb haspaskolást is képtelenek felfogni
-oldal és hátizmok szinte teljes hiánya
Miért jobbak ezek mint a széles vállú/mellkasú,izmos karú,formás hátú (de nem agyongyúrt!) fiúk? Miért jó nektek lányok,ha gyenge a pasitok,és rajtatok is több izom van mint rajta? Nem kellenek már a férfias fiúk?
Főleg 14-18 éves lányok válasza érdekelne. 16/F
Szerintem meg pont fordítva van...
Bár nem azon múlik a dolog hogy mennyire izmos valaki...
A fejben dől el minden. Hogy milyen a személyisége.
keress idősebbeket :))
én is leszarom a sok kis csicska tinit, akik azt hiszik hogy a spanyol viaszt szarták!
20év felett kezd benőni a lányok feje lágya, alatta, nagyon ritka az olyan aki nem idióta vinnyógos, diszkópic$a.
Mert te egy tahó vagy.
Nem csak a külső számít...
Nekem nem tetszenek az általad ideálnak nevezett pasik, sokkal jobban szeretem a határozott kiállású, sportos pasikat. Ez nem egyenlő a kétajtós szekrény méretű háttal és társaival.
Nekem a sportos és az ismos pasik is bejönnek, de nem mindegy, hogy milyen az az izom. A természetes izomzat nagyon vonzó számomra, mértékkel. Viszont a különböző porokkal felturbózott izom szerintem csúnya, számomra taszító.
17/L
nézd ez egyszerű !
minden második pasi 90 kiló, akkora mint egy ló
és tar kopasz .
ez volt a divat oké
de mint mi férfiak a lányok is az újdonságot keresik
kinek kell manapság egy egyszerű szőke csaj rózsaszín ködfelhőből kitotyogva (kinek nem inge)
és a mai napig állítom .. még mindig a belsőségre buknak nem a külsőre .
"Bármi baj van meg tud védeni"
Szerintem manapság akik leállnak kötekedni... és csinálják bajt, minimum 3-an vagy többen vannak... tapasztalat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!