Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok! Nektek miért nem tetszenek az izmos pasik?
A mai tinilányok ideálja a következő:
-pálcika karok,lábak
-satnya váll
-lapos,kb.csak bőrből álló mellizom
-6 "éhségkocka",amik már egy gyengébb haspaskolást is képtelenek felfogni
-oldal és hátizmok szinte teljes hiánya
Miért jobbak ezek mint a széles vállú/mellkasú,izmos karú,formás hátú (de nem agyongyúrt!) fiúk? Miért jó nektek lányok,ha gyenge a pasitok,és rajtatok is több izom van mint rajta? Nem kellenek már a férfias fiúk?
Főleg 14-18 éves lányok válasza érdekelne. 16/F
Nekem kifejezetten az izmosabb pasik jönnek be, felfordul a gyomrom a pálcikáktól! Az én baráti körömben körülbelül mindenki így van vele...:)
16L
"Ahh,oltsatok mint a bozóttüzet! Még többet!:P"
21:49-es vagyok. Nem hiszem, hogy oltás volt, sajnállak, ha rosszul dekódolta az agyad a beérkező infót.
"Tökéletes vagyok,tudom magamról,ti megegyszerű halandók,arra se méltók,hogy ràtok nézzek,pálcika k*csögök!"
Örülök neki, ha így gondolod, jó dolog az önbizalom! Csak tudod ez alapján egyszerűnek tűnsz, mint egy faék. Azt már láthatjuk, hogy nem az eszedért szoktak szeretni, hanem a fatörzsért, amit a karod helyére fújt a szél.
Ui: egy "pálcika köcsög"
Én elmúltam már 18, de sose tetszettek az izompacsirták, mégpedig két okból:
1.Nem kellemes egy erőgéppel ölelkezni, akiben nincs lágyság és finomság.
2.Aki a fél életét edzéssel tölti, annak nincs ideje az elméjét pallérozni, márpedig számomra egy férfiban az intelligencia és a szellemesség a legszexisebb.
A stílusod valami borzalmas,eléggé unintelligens lehetsz!
Nem az a lényeg,hogy ki mennyire izmos,vagy vékony.
Figyelj csak ide!
Ismerős?
"Izmos kockahas, üres fej, te is csak kirakatbábu vagy"
Nem?
Hallgasd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!