Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal lányok! Nektek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányok! Nektek miért nem tetszenek az izmos pasik?

Figyelt kérdés

A mai tinilányok ideálja a következő:

-pálcika karok,lábak

-satnya váll

-lapos,kb.csak bőrből álló mellizom

-6 "éhségkocka",amik már egy gyengébb haspaskolást is képtelenek felfogni

-oldal és hátizmok szinte teljes hiánya

Miért jobbak ezek mint a széles vállú/mellkasú,izmos karú,formás hátú (de nem agyongyúrt!) fiúk? Miért jó nektek lányok,ha gyenge a pasitok,és rajtatok is több izom van mint rajta? Nem kellenek már a férfias fiúk?

Főleg 14-18 éves lányok válasza érdekelne. 16/F

2012. okt. 7. 21:01
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Nekem kifejezetten az izmosabb pasik jönnek be, felfordul a gyomrom a pálcikáktól! Az én baráti körömben körülbelül mindenki így van vele...:)

16L

2012. okt. 7. 22:02
 32/44 anonim ***** válasza:
Mit lépünk? Semmit. Sajnálni tudlak csak.
2012. okt. 7. 22:08
 33/44 anonim ***** válasza:

"Ahh,oltsatok mint a bozóttüzet! Még többet!:P"

21:49-es vagyok. Nem hiszem, hogy oltás volt, sajnállak, ha rosszul dekódolta az agyad a beérkező infót.

"Tökéletes vagyok,tudom magamról,ti megegyszerű halandók,arra se méltók,hogy ràtok nézzek,pálcika k*csögök!"

Örülök neki, ha így gondolod, jó dolog az önbizalom! Csak tudod ez alapján egyszerűnek tűnsz, mint egy faék. Azt már láthatjuk, hogy nem az eszedért szoktak szeretni, hanem a fatörzsért, amit a karod helyére fújt a szél.

Ui: egy "pálcika köcsög"

2012. okt. 7. 22:11
 34/44 A kérdező kommentje:
Ironizáltam te okos..
2012. okt. 7. 22:16
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

Én elmúltam már 18, de sose tetszettek az izompacsirták, mégpedig két okból:

1.Nem kellemes egy erőgéppel ölelkezni, akiben nincs lágyság és finomság.

2.Aki a fél életét edzéssel tölti, annak nincs ideje az elméjét pallérozni, márpedig számomra egy férfiban az intelligencia és a szellemesség a legszexisebb.

2012. okt. 7. 22:19
 36/44 anonim ***** válasza:
ma 22:19-es ott a pont:)
2012. okt. 7. 22:22
 37/44 anonim ***** válasza:
hát lehet hogy nem csak a konditeremben vagy de akkor vagy nagyon rossz helyen keresgélsz, vagy valamit nagyon elszúrsz
2012. okt. 7. 22:34
 38/44 anonim ***** válasza:
Ha úgy van, ahogy mondod, akkor nem szorulsz rá, hogy versengj bárkivel, és szerintem hadd tapasztaljanak a kislányok egy kicsit, jobb nekik, ha saját eszükkel döbbennek rá, mi a jó nekik. Akit te is tudsz szeretni, az a neked való lány. Ne kelljen már formálni a kis ízlését, legyen nő, és kész. Azért a "nő" szónak messze nem az lenne a definíciója, hogy "aki pőcsöslányokra bukik". Nem találkoztál a te másik feleddel, a többi csak történet, amivel telik az idő addig.
2012. okt. 8. 11:22
 39/44 anonim ***** válasza:

A stílusod valami borzalmas,eléggé unintelligens lehetsz!

Nem az a lényeg,hogy ki mennyire izmos,vagy vékony.

Figyelj csak ide!

Ismerős?

"Izmos kockahas, üres fej, te is csak kirakatbábu vagy"

Nem?

Hallgasd meg!

http://www.youtube.com/watch?v=7QA9NYkFw-A

2012. okt. 8. 11:36
 40/44 anonim válasza:
#7-esnek írom: "Még mindig a belsőségre buknak", hát akkor jó, legközelebb a csajozást a hentesnél kezdem!
2013. máj. 25. 12:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!