Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az én képeimen miért nincs sok like? Nem vagyok csúnya!
Csak hogy megnyugtassalak...
2010-ben regisztráltam a facebookra, a kíváncsiság vezérelt,semmi más.Volt max 2-3 likeom,de nem érdekelt,akkoriban még különben sem fektettek erre ennyire nagy hangsúlyt.Ma már aktív felhasználó vagyok,ugyanis időközben a facebook meghatározó részévé vált az emberek életének,és itt a leginkább kézenfekvőbb a kapcsolattartás.Tehát én azóta is csupán kommunikáció szempontjából használom,és ez nem is fog változni.Van néhány megjelölt képem,amelyeken a barátaimmal szerepelek,meg van 5 profilképem,'oszt cső'...A napokban 600 ismerősről indulva ma már 300-at tudhatok csak a magaménak,mert megszabadultam a senkiktől,meg azoktól,akik egy köszönésre nem méltatnak az utcán..Nem változtak a lájkarányaim,mivel minden képem alatt 10-40 lájk virít,ugyanis én is változtam,nyitottabb,'népszerűbb' lettem,meg most már minden ismerősöm használ facet,addig pedig nem..Nekem csak a rokonaim,tényleges(!!!) barátaim kedvelgetnek,de ennyi éppen elég is.Nincsenek nyaligátorozó pasik sem..Vannak hímneműek,de ők is ismerősök,meg barátok.Visszautasítom azok jelölését,akiket nem ismerek,sőt,azokat is,akiket látásból is ismerek,mert nem ismerem a lényét,és soha nem volt vele semmilyen kontaktusom...Szóval a likeokról annyit,hogy fabatkát nem érnek a nagybetűs életben,a mennyiség elhanyagolható,de a minőség NEM!!!Nem az a lényeg hogy mennyien tetszikelnek,hanem hogy kik!! Ne akarj sok semmitmondó,ismeretlen ember nyáladzó,képmutató fertőjében hemperegni..Nekem nincs szükségem az alattomos,'szemembe vigyori,hátam mögött vicsori' szemetekre..
Láttam egy tökéletes találmányt, aminek te is hasznát tudnád venni. Pár dollárért tudsz venni like-okat, 100-t, 500-t vagy 1000-t, na mit szólsz? HÁT NEM CSODÁLATOS?
Igen, tényleg van ilyen, van aki még fizetni is képes érte és nem is kis összegeket. Hajrá tinik, ne hagyjátok ki.
én is tizenhét éves lány vagyok, és telibef.som, ki mennyit lájkol. Nem sűrűn cserélek profilképet, jelenleg már kb. fél éve a barátommal közös kép van fent.. :D Naponta megyek fel fb-re megnézni az osztályunk csoportját, hátha van pl. egy dogáról hír, hogy nem tudtam róla, és holnap írunk belőle, stb, ezen kívül a leveleimet nézem meg, és egy napra bőven elég ennyi.
Szerintem sz.rd le, hogy ki mennyit lájkol; valamelyik képemen 5 lájk van, de van olyan is, amelyiken 30-on felül.
Most sírjak, vagy nevessek? xDD
Hülyeség ez az egész lájkolósdi úgy, ahogy van..
Ne azzal foglalkozz, hogy hányan lájkolnak könyörgöm!Engem 3 év alatt kb. 6-an.ÖSSZESEN!De k.rvára leszarom,mert az a lényeg,hogy ki milyen a valódi életben.Tudod hány olyan ismerősöm,barátom van,akinek nincs facebook profilja?Mégis közülük az összes normális...de érdekes!!!!!!Ha szép vagy,smink nélkül is az vagy!!!!!Ne vidd túlzásba annyira szerintem.
Inkább tanúúújjjjjáááá,.....meeeeeee ....meeee,... úgyhogy!!!!!:)(számomra már 10 lájk is "menő" lenne,de ez csak az én véleményem)Szervusz!
Most mondjam azt,hogy ha ilyen kérdést írsz ki,akkor k***a vagy?Mert kb. azok szoktak ilyeneket kiírni.Én pont tegnap szelektáltam az ismerőseimet,'kidobtam' 70-et.
Az Én profilképeimre is 10-20lájkok érkeznek(szerkesztettre is),akármilyen képet rakok fel(bármilyen jó is!),mikor másnak meg 100,de mivel nem vagyok egy mindenki által ismert személy ezért elfogadom.Bár nem mondom,hogy régen nem zavart,de megszoktam.Szokd meg Te is.
És súgok Neked valamit.Nem kell ahhoz népszerűnek lenni,hogy az emberek szeressenek.Elég ha a barátaid szeretnek; és nem minden a facebook.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!