Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az én képeimen miért nincs sok like? Nem vagyok csúnya!
Figyelt kérdés
Tudom tudom, most mindenki elképzelt valami hisztis kis csitrit, akinek nincs jobb dolga most,de nem vagyok már csitri. Tudom nem kellene ezzel foglalkoznom,de annyira rosszul esik.Szinte minden lánynak 20-30-40 vagy annál is több like van a képein. Még csak nem is mindig szépek. Oké én nem osztogatom meg a képeimet,hogy "like légyszi",de ez most nekem úgy jön le,hogy engem az ismerőseim csúnyának gondolnak. Mikor megnézem egy lány profilképét, és van rajta pl. 31 like annyira elkeseredem. Tényleg csúnya vagyok? pénteken tettem fel az új profilképem ( a régi már a hajszínem miatt nem volt aktuális) és 11 like van rajta. Másnak már rég 852473254 like ja van. kérlek ne oltsatok le, nekem ez tényleg rosszul esik,mert szépnek tartanak az emberek, szőke vagyok virító kék szemekkel,szép arccal, és rengeteget mosolygok. (mellben is átlagon felüli vagyok)
Ne haragudjatok, nekem ez valamilyen szinten tényleg fontos. Visszajelzés lenne a külvilágtól,hogy érdemes minden reggel iskola előtt 30-40 perceket áldozni arra,hogy rendben legyen a hajam,hogy a ruháim ne össze-vissza legyenek,illetve az alap "sminkem" is meglegyen.(nem szemhéjfesték, azt suliban soha nem használok,nem oda való)
2012. okt. 2. 22:34
32/57 A kérdező kommentje:
Legalább te átérzed,hogy milyen rossz érzés,hogy a szakadt bunkó flegma p.csáknak 42542 like-ja van, neked meg 8. :/
2012. okt. 2. 22:41
33/57 zsomkovacs válasza:
Nekem meg 69 ismerősöm van Facebookon, és két év alatt egy képet töltöttem fel (profilképemet), amire 0 db like-ot kaptam. És pont nem érdekel. Semmit nem jelent. Inkább a valóságban próbálok élni és az életből érkező visszajelzésekkel törődni. És furcsamód még élek.
2012. okt. 2. 22:49
34/57 A kérdező kommentje:
furcsamód :)
Nem azt mondom,hogy ha nem kapok like-ot meghalok! :D
csak olyan jól esne. (500 ismerősöm van, és csak olyanokat jelölök vissza akiket ismerek személyesen /iskolából/ vagy legalább látásból.
2012. okt. 2. 22:50
35/57 anonim válasza:
Kedves plcsubi,mielőtt habzó szájjal nekiesnél valakinek,talán gondolkodj..Nem tűnt fel milyen értelmesen ír a kérdező? Normális stílus,kevés hangulatjel.Egyáltalán nem úgy mint egy facebook-p*csa.A problémája nem is a lájkok száma igazából,hanem az,hogy kevés visszajelzést kap a környezetétől.Én megértelek kérdező.De én se szoktam lájkolgatni.Ha minden helyes csajt lájkolnék,naponta kb. 150-et kéne.A lányok ráadásul hajlamosak közeledésnek venni a lájkolgatást,szóval lehet,hogy nem mernek..
2012. okt. 2. 22:52
36/57 A kérdező kommentje:
Félnek a lájkolástól a fiúk ?ez aranyos :D
Akkor itt csomó más lánnyal van a baj,mert ezt nem lehet közeledésnek venni.Az közeledés, ha rád ír(hogy maradjunk a facebooknál),de egy like? :)))
Ebbe nem is gondoltam bele!:)
2012. okt. 2. 23:02
37/57 anonim válasza:
nah én pont ezért nem regisztráltam erre a "divatlapra"....
vagy mindenki az egóját akarja hízlalni ott, vagy azt hiszi hogy a failbook egy napló.
És mi van evvel a like-al? kit érdekel? kapsz valami achievmentet utánna, vagy mi? komolyan nem értem....
2012. okt. 2. 23:12
38/57 A kérdező kommentje:
Elismerés, elismerést kapok valakitől!
2012. okt. 2. 23:14
39/57 anonim válasza:
üdv
Én nem szoktam lájkolni másnak a képét, se a sztátuszát se más dolgát. Attól függetlenül szoktak tetszeni képek.
Viszont ezt a suli előtti 40 perces valamit miért hagynád ki? ha szerinted jobban nézel ki tőle csináld.
20/F
2012. okt. 2. 23:18
40/57 A kérdező kommentje:
Hát, volt már,hogy összegumiztam a hajam,felkaptam amit találtam és rohantam iskolába! ugyan azt kaptam,mint akkor,amikor én reggel 40 percet gondosan végigszöszmötölök magamon.És sajnos tipikus olyan ember vagyok,hogy ha nem tudom,hogy jó-e vagy rossz, akkor könnyen abbahagyom,mondván minek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!