Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az én képeimen miért nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az én képeimen miért nincs sok like? Nem vagyok csúnya!

Figyelt kérdés
Tudom tudom, most mindenki elképzelt valami hisztis kis csitrit, akinek nincs jobb dolga most,de nem vagyok már csitri. Tudom nem kellene ezzel foglalkoznom,de annyira rosszul esik.Szinte minden lánynak 20-30-40 vagy annál is több like van a képein. Még csak nem is mindig szépek. Oké én nem osztogatom meg a képeimet,hogy "like légyszi",de ez most nekem úgy jön le,hogy engem az ismerőseim csúnyának gondolnak. Mikor megnézem egy lány profilképét, és van rajta pl. 31 like annyira elkeseredem. Tényleg csúnya vagyok? pénteken tettem fel az új profilképem ( a régi már a hajszínem miatt nem volt aktuális) és 11 like van rajta. Másnak már rég 852473254 like ja van. kérlek ne oltsatok le, nekem ez tényleg rosszul esik,mert szépnek tartanak az emberek, szőke vagyok virító kék szemekkel,szép arccal, és rengeteget mosolygok. (mellben is átlagon felüli vagyok)
2012. okt. 2. 21:44
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim válasza:
küldesz linket privátban? szöke, kék szem az esetem :P:) ha közel laksz kapsz egy like-t is ;)
2012. okt. 2. 22:06
 22/57 anonim ***** válasza:

Egy csomó agyonlájkolt csajt ismerek,és feláll a hátamon a szőr tőlük. Nem a mennyiség a lényeg,hanem a minőség!!! Nem mind1,h KI(?) lájkolja. Ezeket a buta csajokat akik 30-40 lájkot kapnak általában csupa csaj lájkolja ha megnézed.

Jaésam. Ha ez megnyugtat,az a lány,aki nekem a legeslegjobban tetszik,akiért odáig vagyok,mindössze (3-max17) lájkot szokott kapni,és pont szarom le,mert ha egyet se kapni,én akkor is oda lennék érte. A képeiből összesen 1et lájkoltam be,pedig mind1ik tetszik. Bár nálam az is nagy szó,h egyáltalán belájkoltam egy képet.;)

2012. okt. 2. 22:07
 23/57 anonim ***** válasza:
wtf
2012. okt. 2. 22:10
 24/57 anonim ***** válasza:
100%

Nahh itt mutatkozik meg a generációs szakadék. Gondolom bőven 18 alatt vagy (illetve remélem), én most 25.

5 like van a profilképemen, abból kettő az édesanyám és a húgom :D

És tudod miért nem törtem ettől össze lelkileg? Mert találkozom személyesen a barátaimmal, akik pacsit adnak, ismerkedek emberekkel, akik utána felkeresnek, találkozok lányokkal, akik szemeznek velem, illetve odajönnek hozzám és köszönnek a munkahelyen, egyetemen.

Lóf*szt nem ér egy darab like sem, próbálj meg kimenni az utcára és élni...

2012. okt. 2. 22:11
 25/57 anonim ***** válasza:
Ez a mai fénybusz generáció..
2012. okt. 2. 22:15
 26/57 A kérdező kommentje:

Próbálok a legtöbb kommentre reagálni, de csak 5 percenként válaszolhatok még, így kicsit nehéz!

Nem vagyok buta. Informatikát tanulok emelt szinten, a város legjobb sulijában. Tudom ez az IQ-val nem egyenlő,de azért szerintem nem hátrány,ha a beszélgetőpartner témája nem addig terjed,hogy "húú,de b.basztunk a hétvégén a kannás-pajtástól".(sajnos ilyen ismerőseim is vannak)

Az átlagos lányt nem úgy értettem,hogy én hú de jó vagyok, hanem úgy,hogy ha elmész mellette az utcán nem különösebben vonzza a szemedet.

Nem vagyok pesti!ezzel mellé lőttél, a csücsörítés sem jellemző rám. (oké,az új prof.képemen kicsit csücsizek, de nem tudatos volt!:)

Most váltottam hajszínt, jobban odafigyelek az öltözködésemre (mit,mivel)Rengeteget költök a ruháimra,hogy ízlésesen feltudjak öltözni.Nincs ki állandóan s.ggem-mellem. Szeretem,ha a pólónak van dekoltázsa,de nem viszem soha túlzásba.

17 éves éves vagyok.A csitrit mi a 12-14 évesekre használjuk.:)

2012. okt. 2. 22:16
 27/57 anonim ***** válasza:
Nem vagy csitri, engem is zavar.Sokkal jobb képeket rakok fel, mint más r*bancok, és régebben max. 5 lájkot kaptam, de mostanába a max 22.És zavar, hogy ebben mérik.De tényleg függ a népszerűségtől is, én pl. Nem vagyok az, hála istennek.És szerintem azért nem lájkolják.
2012. okt. 2. 22:17
 28/57 anonim ***** válasza:
100%
Azért nincs a képeiden annyi "lájk" mert ezt nem szépségre adják. Ha kellően népszerű vagy az emberek körében, sok az ismerősöd- akikkel társalogsz is lehetőleg, lehetsz a legocsmányabb csaj is, kb. 1000-en fogják "lájkolni" a képedet, és ugyanennyien csodáskodnak a nem létező szépséged felett.
2012. okt. 2. 22:18
 29/57 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj,igazán nem szeretnélek megbántani,de te hülye vagy tisztára.

Mi ez a baromság,hogy nincs elég lájkod,minek az neked?

Okosabb,szebb leszel tőlük?

Hát igen ez az internet (de)generáció,olyan üres lelkűek és felszínesek a mai fiatalok,hogy az valami elképesztő.

2012. okt. 2. 22:24
 30/57 anonim ***** válasza:
100%
Egy újabb fészbukkfüggő, csicska, tükröspózer pipi, aki elfelejtett ÉLNI! Nekem még fészbukkom sincs 14 évesen(EPIC FAIL, OMG, LOL és társaik mi?) na jó tweeterem azért van. Nem értem az ilyen lájkhobbitokat, meg mit esztek azon a rothadék face-en aminek semmi értelme nincs(legalább is nem arra használják). Ma már az számít "menő"nek akinek 1200 "ismerőse" és a képei alatt 50 lájk van? Szánalom....
2012. okt. 2. 22:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!