Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az én képeimen miért nincs sok like? Nem vagyok csúnya!
Egy csomó agyonlájkolt csajt ismerek,és feláll a hátamon a szőr tőlük. Nem a mennyiség a lényeg,hanem a minőség!!! Nem mind1,h KI(?) lájkolja. Ezeket a buta csajokat akik 30-40 lájkot kapnak általában csupa csaj lájkolja ha megnézed.
Jaésam. Ha ez megnyugtat,az a lány,aki nekem a legeslegjobban tetszik,akiért odáig vagyok,mindössze (3-max17) lájkot szokott kapni,és pont szarom le,mert ha egyet se kapni,én akkor is oda lennék érte. A képeiből összesen 1et lájkoltam be,pedig mind1ik tetszik. Bár nálam az is nagy szó,h egyáltalán belájkoltam egy képet.;)
Nahh itt mutatkozik meg a generációs szakadék. Gondolom bőven 18 alatt vagy (illetve remélem), én most 25.
5 like van a profilképemen, abból kettő az édesanyám és a húgom :D
És tudod miért nem törtem ettől össze lelkileg? Mert találkozom személyesen a barátaimmal, akik pacsit adnak, ismerkedek emberekkel, akik utána felkeresnek, találkozok lányokkal, akik szemeznek velem, illetve odajönnek hozzám és köszönnek a munkahelyen, egyetemen.
Lóf*szt nem ér egy darab like sem, próbálj meg kimenni az utcára és élni...
Próbálok a legtöbb kommentre reagálni, de csak 5 percenként válaszolhatok még, így kicsit nehéz!
Nem vagyok buta. Informatikát tanulok emelt szinten, a város legjobb sulijában. Tudom ez az IQ-val nem egyenlő,de azért szerintem nem hátrány,ha a beszélgetőpartner témája nem addig terjed,hogy "húú,de b.basztunk a hétvégén a kannás-pajtástól".(sajnos ilyen ismerőseim is vannak)
Az átlagos lányt nem úgy értettem,hogy én hú de jó vagyok, hanem úgy,hogy ha elmész mellette az utcán nem különösebben vonzza a szemedet.
Nem vagyok pesti!ezzel mellé lőttél, a csücsörítés sem jellemző rám. (oké,az új prof.képemen kicsit csücsizek, de nem tudatos volt!:)
Most váltottam hajszínt, jobban odafigyelek az öltözködésemre (mit,mivel)Rengeteget költök a ruháimra,hogy ízlésesen feltudjak öltözni.Nincs ki állandóan s.ggem-mellem. Szeretem,ha a pólónak van dekoltázsa,de nem viszem soha túlzásba.
17 éves éves vagyok.A csitrit mi a 12-14 évesekre használjuk.:)
Már ne is haragudj,igazán nem szeretnélek megbántani,de te hülye vagy tisztára.
Mi ez a baromság,hogy nincs elég lájkod,minek az neked?
Okosabb,szebb leszel tőlük?
Hát igen ez az internet (de)generáció,olyan üres lelkűek és felszínesek a mai fiatalok,hogy az valami elképesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!