Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az én képeimen miért nincs sok like? Nem vagyok csúnya!
Nem oltalak le, de az a helyzet, hogy ez az elkeseredés nálad azért alakult ki, mert manapság mindent és mindenkit lájkban mérnek - az a legfaszagyerekebb, akinek a legtöbb lájk összejött.
Szerintem nagy hülyeség. Miért kell minden tizenévesnek ebben mérnie a dolgok/emberek minőségét? Sosem értettem, nekem is volt facebookom 14 évesen, és mégsem vágytam erre a lájkáradatra. (mondjuk nem tudom, te hány éves vagy.)
Kevesebbnek érzed magad a többieknél a lájkjaid számai miatt? Ne tedd azt, mert nem ez határozza meg az ember értékét, csak a mai kis idióta p.csák mérnek ebben. Ha nem vagy az, sz.rd le nagy ívben, ki mennyit lájkol.
Szerintem.
L/18
Először is: Képet! :D
Másodszor:
Elég, ha a Párod szépnek tart, mások meg le vannak sz@rva!
Hogy legyen egy nem éppen kifakadó és értelmes komment is...
A régebbi képeimen nekem is 4-8 like van, aztán egy éve elkezdtem változgatni (stílus, hajszín, kék piros kombinációk, de nem durván csak a frufrum, vagy a hajam alján stb..), plusz azóta sok mindenkivel tartom valamilyen szinten a kapcsolatot, és próbálok igényes képeket felrakni, nem rakom ki semmim, nincs agyonszerkesztve csak a színek élénkebbek ésatöbbi, és mostanában pár nap alatt 20-30 like-t kapok egy új prof képért, amit pár havonta váltogatok..azért nem mondom hogy a legjobb dolog ami történik velem a neten, de tényleg fel tudja dobni az embert ha még írják h de jó meg tetszik nekik.
Én utálom az agyonlájkolt csajokat.
Meg hülyeségnek tartom az egészet,én például nem lájkolok senkit. Aztán félévente felrakok egy képet,ennyi az aktivitásom a facebookon. Leszarom,érdekes mégis lájkolják vagy 20an,pedig engem igazából nem érdekel,hát szívük joga.
Vakker ..
Szoke,kek szem,atlagon feluli mell,allitolag szep -ezeket irtad le,de vakker bakker arra nem gondolsz,h az eszed miatt nem lakjolnak?
Most komolyan,ez milyen gondolkodas? Nem tok mind1,h mennyi likeot kapsz?Nagykorodra tobb lesz a fizu?
Egod az nem kicsi,nem bantasbol..persze ,jo ha az ember tudja,h megis merre,meddig ,de ez sztem sok.
Vakker bakker.
Ne haragudjatok, nem akarok képet küldeni vagy felrakni. Így is a sok oltós komment miatt k.rva idétlennek és butának érzem magam.
Annak aki normálisan válaszolt köszönöm.
tényleg itt lehet a baj,hogy ebben mérik magukat az emberek.Sajnos tényleg egy esetlen csúnyaságnak érzem magam mikor egy tök átlagos lánynál(esetleg csúnyánál) meglátom,hogy sok like van. Ilyenkor mindig arra gondolok,hogy még az ő képét is likeolják,akkor az enyémet miért nem.Ő miben lehet jobb nálam?
Aki pedig elbagatellizálta,és nem tudta komolyan venni,annak üzenem,hogy köszönöm,hogy erre jártak. :)
Én,mint szakértő fiúknál a 20 nem kevés! ;)
Sajnos párom nincs, vagyis van,de szakítottunk,mert neki hiányzott a szabadsága. Azóta is rengeteget vagyunk együtt,és érzem,hogy szeret, de nem éri be velem.(gondolom)
"Átlagos lányoknál"
Micsoda Egóóó.
Micsoda intelligens gondolkodásmód. Pesti szőke nő, no komment. Mibe hogy a képeiden bevillan az anous mouthus?
ha nem vagy csitri, akkor megkérdezhetem, mégis hány éves vagy?
nem a lájkok száma adja egy ember értékességét...
és a szépséggel sem függ össze egyáltalán
sokkal inkább múlik az ismerősök számán, az aktvitáson, az illető népszerűségén
én nem vagyok népszerű, szerencsére :)
sajna így is megtalálnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!