Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az én képeimen miért nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az én képeimen miért nincs sok like? Nem vagyok csúnya!

Figyelt kérdés
Tudom tudom, most mindenki elképzelt valami hisztis kis csitrit, akinek nincs jobb dolga most,de nem vagyok már csitri. Tudom nem kellene ezzel foglalkoznom,de annyira rosszul esik.Szinte minden lánynak 20-30-40 vagy annál is több like van a képein. Még csak nem is mindig szépek. Oké én nem osztogatom meg a képeimet,hogy "like légyszi",de ez most nekem úgy jön le,hogy engem az ismerőseim csúnyának gondolnak. Mikor megnézem egy lány profilképét, és van rajta pl. 31 like annyira elkeseredem. Tényleg csúnya vagyok? pénteken tettem fel az új profilképem ( a régi már a hajszínem miatt nem volt aktuális) és 11 like van rajta. Másnak már rég 852473254 like ja van. kérlek ne oltsatok le, nekem ez tényleg rosszul esik,mert szépnek tartanak az emberek, szőke vagyok virító kék szemekkel,szép arccal, és rengeteget mosolygok. (mellben is átlagon felüli vagyok)
2012. okt. 2. 21:44
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
100%

Nem oltalak le, de az a helyzet, hogy ez az elkeseredés nálad azért alakult ki, mert manapság mindent és mindenkit lájkban mérnek - az a legfaszagyerekebb, akinek a legtöbb lájk összejött.

Szerintem nagy hülyeség. Miért kell minden tizenévesnek ebben mérnie a dolgok/emberek minőségét? Sosem értettem, nekem is volt facebookom 14 évesen, és mégsem vágytam erre a lájkáradatra. (mondjuk nem tudom, te hány éves vagy.)

Kevesebbnek érzed magad a többieknél a lájkjaid számai miatt? Ne tedd azt, mert nem ez határozza meg az ember értékét, csak a mai kis idióta p.csák mérnek ebben. Ha nem vagy az, sz.rd le nagy ívben, ki mennyit lájkol.

Szerintem.

L/18

2012. okt. 2. 21:52
 12/57 Gyakori Ferenc ***** válasza:
59%
Nem szokásom közönséges lenni, és távol álljék tőlem a bunkóság, de remélem addig fogsz csak élni, míg lájkok vannak a képeiden te ostoba LÚD !
2012. okt. 2. 21:52
 13/57 anonim ***** válasza:
100%

Először is: Képet! :D

Másodszor:

Elég, ha a Párod szépnek tart, mások meg le vannak sz@rva!

2012. okt. 2. 21:53
 14/57 anonim ***** válasza:
91%
átlagon felüliXD
2012. okt. 2. 21:54
 15/57 anonim ***** válasza:
82%

Hogy legyen egy nem éppen kifakadó és értelmes komment is...

A régebbi képeimen nekem is 4-8 like van, aztán egy éve elkezdtem változgatni (stílus, hajszín, kék piros kombinációk, de nem durván csak a frufrum, vagy a hajam alján stb..), plusz azóta sok mindenkivel tartom valamilyen szinten a kapcsolatot, és próbálok igényes képeket felrakni, nem rakom ki semmim, nincs agyonszerkesztve csak a színek élénkebbek ésatöbbi, és mostanában pár nap alatt 20-30 like-t kapok egy új prof képért, amit pár havonta váltogatok..azért nem mondom hogy a legjobb dolog ami történik velem a neten, de tényleg fel tudja dobni az embert ha még írják h de jó meg tetszik nekik.

2012. okt. 2. 21:55
 16/57 anonim ***** válasza:
100%

Én utálom az agyonlájkolt csajokat.

Meg hülyeségnek tartom az egészet,én például nem lájkolok senkit. Aztán félévente felrakok egy képet,ennyi az aktivitásom a facebookon. Leszarom,érdekes mégis lájkolják vagy 20an,pedig engem igazából nem érdekel,hát szívük joga.

2012. okt. 2. 21:56
 17/57 anonim ***** válasza:
100%

Vakker ..

Szoke,kek szem,atlagon feluli mell,allitolag szep -ezeket irtad le,de vakker bakker arra nem gondolsz,h az eszed miatt nem lakjolnak?

Most komolyan,ez milyen gondolkodas? Nem tok mind1,h mennyi likeot kapsz?Nagykorodra tobb lesz a fizu?

Egod az nem kicsi,nem bantasbol..persze ,jo ha az ember tudja,h megis merre,meddig ,de ez sztem sok.

Vakker bakker.

2012. okt. 2. 21:56
 18/57 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok, nem akarok képet küldeni vagy felrakni. Így is a sok oltós komment miatt k.rva idétlennek és butának érzem magam.

Annak aki normálisan válaszolt köszönöm.

tényleg itt lehet a baj,hogy ebben mérik magukat az emberek.Sajnos tényleg egy esetlen csúnyaságnak érzem magam mikor egy tök átlagos lánynál(esetleg csúnyánál) meglátom,hogy sok like van. Ilyenkor mindig arra gondolok,hogy még az ő képét is likeolják,akkor az enyémet miért nem.Ő miben lehet jobb nálam?

Aki pedig elbagatellizálta,és nem tudta komolyan venni,annak üzenem,hogy köszönöm,hogy erre jártak. :)

Én,mint szakértő fiúknál a 20 nem kevés! ;)

Sajnos párom nincs, vagyis van,de szakítottunk,mert neki hiányzott a szabadsága. Azóta is rengeteget vagyunk együtt,és érzem,hogy szeret, de nem éri be velem.(gondolom)

2012. okt. 2. 22:00
 19/57 anonim ***** válasza:
51%

"Átlagos lányoknál"

Micsoda Egóóó.

Micsoda intelligens gondolkodásmód. Pesti szőke nő, no komment. Mibe hogy a képeiden bevillan az anous mouthus?

2012. okt. 2. 22:03
 20/57 anonim ***** válasza:
100%

ha nem vagy csitri, akkor megkérdezhetem, mégis hány éves vagy?

nem a lájkok száma adja egy ember értékességét...

és a szépséggel sem függ össze egyáltalán

sokkal inkább múlik az ismerősök számán, az aktvitáson, az illető népszerűségén

én nem vagyok népszerű, szerencsére :)

sajna így is megtalálnak

2012. okt. 2. 22:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!