Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az én képeimen miért nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az én képeimen miért nincs sok like? Nem vagyok csúnya!

Figyelt kérdés
Tudom tudom, most mindenki elképzelt valami hisztis kis csitrit, akinek nincs jobb dolga most,de nem vagyok már csitri. Tudom nem kellene ezzel foglalkoznom,de annyira rosszul esik.Szinte minden lánynak 20-30-40 vagy annál is több like van a képein. Még csak nem is mindig szépek. Oké én nem osztogatom meg a képeimet,hogy "like légyszi",de ez most nekem úgy jön le,hogy engem az ismerőseim csúnyának gondolnak. Mikor megnézem egy lány profilképét, és van rajta pl. 31 like annyira elkeseredem. Tényleg csúnya vagyok? pénteken tettem fel az új profilképem ( a régi már a hajszínem miatt nem volt aktuális) és 11 like van rajta. Másnak már rég 852473254 like ja van. kérlek ne oltsatok le, nekem ez tényleg rosszul esik,mert szépnek tartanak az emberek, szőke vagyok virító kék szemekkel,szép arccal, és rengeteget mosolygok. (mellben is átlagon felüli vagyok)
2012. okt. 2. 21:44
1 2 3 4 5 6
 41/57 walk w1th mee ***** válasza:

xDDDDDDDDDDDD

Figyelj,ez a like mánia azon is alapszik,hogy a "facebook ismerősökkel" milyen viszonyban vagy...

Pl lájkolsz valakit,ő visszalájkol.

És ha ezt megszokjátok,akkor a végén már nem is kell lájlolj mindenkit,kapsz lájkot amint felratad a képedet..

Atyaúristen ezen kiakadni:)

2012. okt. 2. 23:40
 42/57 A kérdező kommentje:

Ajj,naaa ne nevess ki!:)

De én nem akarok érdekből lájkolgatni,hogy vissza is kapjam. :/

2012. okt. 3. 00:00
 43/57 walk w1th mee ***** válasza:

Akkor nem lesz lájkod.

Ilyen egyszerű:D

Másnak is igy gyűlt..

2012. okt. 3. 00:01
 44/57 anonim ***** válasza:
Mutass képet és elmondjuk a véleményünket.
2012. okt. 3. 00:03
 45/57 anonim ***** válasza:
56%
akkora parasztok vagytok mint a Föld.nem a lájkokról van szó,hanem egy értelmes,aranyos lány önbizalmáról,ezt leszűrhettétek volna abból hogyan reagált a tajparaszt kommentjetiekre. szégyelljétek magatokat.Ha szépnek tartod magad sz@rd le.
2012. okt. 3. 00:09
 46/57 A kérdező kommentje:

egy-két embernek küldtem priviben,hát elég is volt.

Én nem fogok nyalni,akkor soha nem leszek soklikeos lány ?:( (csak vicc,de tényleg nem fogok nyalni :)

2012. okt. 3. 00:09
 47/57 A kérdező kommentje:

#45 túldicsérsz!elfogok pirulni :)

Sajnos már-már magam sem tartom olyan szépnek.

2012. okt. 3. 00:15
 48/57 anonim ***** válasza:
47%

Jól lehordtátok ezt a szegény lányt, ti köcsögök. Pedig egész értelmesen ír, 17 éves létére meg pláne, semmi baj nincs vele.

Kérdező, jó, ha tudod, hogy nem feltétlenül a legszebb lányok kapják ám a legtöbb lájkot. Egyrészt van olyan személyiségtípus, aki jobban vonzza ezt a fajta nyalakodást, az olyan csajok még csúnya külsővel is több lájkot gyűjthetnek be, mint te. Ne bánd, hogy nem ilyen vagy, több esélyed van így normális és őszinte életre.

Másrészt tényleg nem tudod, mennyi energiát fektet ez vagy az abba, hogy rajongótábort tartson fenn a fácsén. Ismerek egy csávót, akinek 1000+ ismerőse van, szinte mind nők, telides-tele van a fala csajokkal, akik mindennap ott smúzolnak neki, lájkolnak mindent, mint az atyaúristen, úgy néz ki az egész, mintha háreme lenne, aztán a valóságban csávókámnak 10 éve nem volt nője. Szóval ennyit ér a sok lájk a facebookon.

Szóval ha tényleg szőke vagy, kék szemmel, szép arccal, jó cicikkel, akkor jó csaj vagy és kész, minden mást le kell szarni.:)

2012. okt. 3. 00:22
 49/57 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy a végére már csak észrevettétek,hogy mi is itt a lényeg !:)

a végére csak sikerült nektek belém lelket önteni, akkor ne foglalkozzak a likeokkal? remélem igazatok lesz :)

tényleg csak a rajongótáborokról szól és az oda vissza nyalizásról ?

2012. okt. 3. 00:35
 50/57 anonim ***** válasza:
78%

MEGINT MEGMENTETTÜNK VALAKIT!

ÉLLJEN A GYAKORIKÉRDÉSEK! :D

Most büszke vagyok magamra, és rátok is, és főleg a kérdezőre, hogy hallgatott az értelmesekre!

Tökjó, most boldogan alszok majd el :D

2012. okt. 3. 00:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!