Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves vagyok és terhes a barátomtól! Mit tegyek?
Jesszusom!Miért kell nektek ennyire negatívnak lenni?Nem,azért,de attól,hogy itt lehülyézitek,meg bántjátok attól még ez mind emgtörtént!Ezt sajnos már nem lehet megváltoztatniKedves kérdező,én a te helyedben nem vetetném el elsőkörben,mert én nem bírnám ki azt a lelkiismeret-furdolást,és sérülést ami ezzel járna.Mindig ott lenne bennem,hogy elvettem egy ember elől az élet lehetőségét.Ez én vagyok,ha neke dmások az erkölcsi értékeid,persze megteheted.Szerintem mondd el először a nővérednek,kérj tőle tanácsot.Aztán anyukádnak is,mert az anyák kicsit lazábban kezelik a rázós helyzeteket,már ha lehet így fogalmazni.Ha meg a szüleid eltiltanak a barátodtól nem evsztesz sokat,már ha valóban örjöngött.Amúgy meg annyi lehetőséged lenne!Sok olyan ember van,akiknek sajnos nem lehet gyerekük valamiylen okból kifolyólag,arra nem gondoltál még,hogy örökbe add a babát iylen módon?Nem az árvaházas módra gondotlam,hanem arra,hogy keresel két,oylan szülőt,akik érdeklődnek,alkalmasnak találod őket és ők átveszik a gyereked.Most ez kcsit lehetlenül hangzik,és lehetséges,hogy Magyarországon ninc sis iylen lehetőség,de Amerikában biztosan van.Érdeklődj utána!
És kérlek gondol meg,hogy az,hogy "bulizzhass,és pasizhass,meg ki élhessd magadat" megéri neked egy ember élete ellenében?És én ezt veled egyidősen mondom.
Úgyis engedélyezik az abortuszt a szülők.
Ha nem engedélyeznék a kérdező joggal fordulna a gyámügyhöz.
25ös vagyok! Csak annyit hogy párom nekem se örült de beletörödött és elvan a lányunkkal. Apámnak mikor mondtam ö örült neki. Anyám meg... Elöször mondta hogy el kell vetetni de ö jött velem UH-ra és ö mondta hogy megtartsuk.
Szerintem ne vetesd el.
De kérdezz amit szeretnél
Félsz, nem tudod, mi lesz ezután. Teljesen érthető, hogy zavarosak az érzéseid, hiszen innentől teljesen megváltozik az életed. Az új élet elindult már benned, ha akartad, ha nem. Van egy magzatod, ha megszülöd, ha nem. Megváltozik az életed, a mindennapjaid, ha megszülöd, de akkor is ha elveteted, és annak tudatában élsz tovább, hogy lett volna egy gyereked, akit eldobtál magadtól.
Félsz, ha megszülöd, meg fogod bánni. Én olyat még nem nagyon hallottam, hogy valaki megbánta volna, hogy életet adott egy gyermeknek. Az ellenkezőjéről viszont nem egyet. Amikor megbánta valaki, hogy megölte a gyerekét, és már nem tudja visszacsinálni, csak végigkíséri egész életét a gondolat, hogy neki lett volna még egy gyereke, csak nem engedte megszületni.
Nem tudod, mit kezdenél most egy gyerekkel. Nem is kell most tudnod. Van rá 8-9 hónapod, hogy felkészülj.
Félsz, hogy eltiltanak a barátodtól? Ő a gyereked apja. (Az unokájuk apja.) Nem eltiltani kéne, hanem segíteni benneteket.
A döntést neked kell meghoznod, és nem a szüleidnek. Válaszd az életet, ne a halált.
www.valsagterhesseg.hu - olvass bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!