Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 éves vagyok és terhes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves vagyok és terhes a barátomtól! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szüleimnek még nem mertem elmondani,de azt se tudom,hogy megtartsam-e a gyereket vagy csináltassak abortuszt??!!
2012. szept. 30. 10:48
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
36%

Honnan tudjátok, hogy miért esett teherbe?

Tudjátok barátnőm jól képzett értelmes, biológia tudományban dolgozó nő, mégis sikerült teherbe esnie orális fogamzásgátló mellett.

Nála nem volt gond 30 évesen, de ez megtörténhet egy 17 évessel is.

2012. szept. 30. 11:02
 12/36 A kérdező kommentje:
Jó hát most tudom,hogy hülye voltam,a barátom is tudja de télleg nem tudjuk mi legyen és nagyon félek a jövőtől meg a szüleimtől!!És igen attól félek,hogy eltiltanak a barátomtól!!
2012. szept. 30. 11:03
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Sose tanul belőle senki csak amikor már késő.
2012. szept. 30. 11:04
 14/36 anonim ***** válasza:
74%
Én is azt mondom, hogy beszélj a nővéreddel, ő valoszínleg kicsit jobban kezeli majd a helyzetet, mint anyukàdék, vagy akár Te. Tedd fel a kérdést, először magadnak, hogy szeretnéd e a gyereket, a barâtod szeretné e, stb... Gondoljàtok át egy párszor, minden oldalról és utána dönts. Ne a barátod, ne a szüleid, ők csak tanácsot adhatnak, nem kell rájuk hallgatni, ha te érzed, mi a jó!!!
2012. szept. 30. 11:05
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

"Pont ez az,hogy nem merem megbeszélni a szüleimmel mert a nővéremmel is ez volt 2éve és tőle mindent eltiltottak amit csak lehetett,a barátjától..mindentől!!És félek,hogy velem is ez lesz!!!"

Esetleg a védekezés nem jutott eszedbe?! Legalább a nővéred példájából okulhatná!

Az kevés, hogy ezt mormolod:

Ki vétkezés nélkül szültél,

add, hogy szülés nélkül vétkezhessek!

2012. szept. 30. 11:08
 16/36 anonim ***** válasza:
Ezekre a válaszolókra se, ha màr itt tartunk... 17 évesen nyilvàn még fiatal vagy egy ilyen döntéshez, de akkor is te hozd meg, mert mindig bele fog keverni az èletedbe, ha most ezt másra bízod.
2012. szept. 30. 11:09
 17/36 anonim ***** válasza:
75%
Jól van elmondom. Na szal kezdjük azzal hogy ha valaki olyan fogamzásgátló használatának ellenére esik teherbe mint pl a rendes tabletta, akkor a kérdező gondolom rögtön írta volna azt, mert akkor teljesen más története lenne a dolognak, mert az is lehet hogy a tabletta miatt a gyerek betegségben fog szenvedni és akkor más megközelítést igényel a kérdés. Óvszernél lehet látni ha kiszakadna akkor ott a 72 órás. Ha valami más fajta fogamzásgátlót használ akkor az ő hibája mert másban nem igen lehet megbízni, mert csak arra való hogy behülyitség az embereket vele hogy ez megvéd meg minden amit persze tudni lehetne. Ha alapból nem használtak semmit, illetve úgy hogy berak,kivesz tipusban csinálták akkor nem csak felelőtlenek ha nem hülyék, szánalmasak stb. Szal így nézve a kérdezőt 100%-ban lehet hibáztatni, úgy mint a barátját, a testvérét aki ugyan olyan hülye és a szüleit hogy nem nevelték meg rendesen...
2012. szept. 30. 11:10
 18/36 anonim ***** válasza:
53%

Most abortusz ellenzés ide vagy od,a szerintme mindenki látja, hogy a kérdező nem érett az anyaságra, nem tudna felnevelni egy gyereket, mikor az egészben a szüleitől fél a legjobban, szinte szóba sem került, hogy akkor most neki gyereke lesz, meg anya lesz, meg ilyesmi.. És ez érthető is ennyi idősen..

Kedves kérdező. Ezt akkor is el kell mondanod a szüleidnek, ez nem egy olyan dolog, hogy hűha csináltam egy tetkót eltitkolom.. Gyerek voltál a szexhez, mostmár késő, de még megpróbálhatod felnőttként kezelni a helyzeted és őszintének lenni a szüleiddel. nem lesznek kedvesek, de ezt nem is várhatod el tőlük.. A gyermeket pedig szerintem vetesd el..

2012. szept. 30. 11:10
 19/36 anonim ***** válasza:
17%
a nővéred már gondolom el múlt 18.. mivel az abortuszhoz szülői engedély kell.. ezért ő talán(!!) alá tudja hamisítani a szüleid aláírását.. nem tudom ott kell-e lenni a szülőnek.. ez csak egy ötlet..
2012. szept. 30. 11:12
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok,ismered azt a szót hogy védekezés?-.-
2012. szept. 30. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!